2777
2789
عنوان

دبیرمون🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
به مامانت بگو خوب درس نمی‌ده واقعا ادبیاتو نمیشه یه شبه جمع کرد باید تو طول ترم ههی امتحان می‌گرفت ک ...

مامانم خودش می‌دونه .اتفاقا خودش از نوع تدریس معلمم می‌دونه ‌چون معلم بچه شهیده .با سهمیه آورده .فرهنگیانا ولی اگه پیش دوستان زنگ زد چی

منم انسانیم دوازدهمم دبیر تاریخمون یه پخمه ای بیش نیست نه بلده درس بده نه چیزی تاریخ هم درس خیلی سخت و حجیمیِ هر درسش تقریبا دوازده الی ده صفحس برای پرسش هم میخواد دوازده صفحه رو بپرسه هر جلسه و ما واقعا نمیرسیم بخونیم فقط چهار صفحه فوقش پنج تا میتونیم بخونیم بهشم که میگیم درسو نصف کن نصف نمیکنه نوبت اول همه تک شدیم با اینکه شبش رو نخوابیدیم نهایی رو واقعا خدا باید کمکمون کنه کنکور هم هست مدیرمونم فقط میخواد عین حیوون بشینیم بخونیم  آخر سالی پدرمون دراومد اعتراض هم میکنیم فایده نداره واقعا نمیشه کاریش کنیم مدیرا همیشه پشت دبیراشونن نه دانش آموزا.. 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مجدد اعتراض بزنید همگی باهم پس دبیرتون سرکلاس چیکار میکردند وقتی تدریس نداشت یا جایی متوجه نمیشدید چ ...

بش می‌گفتیم میگف جلسه بعد .بعد جلسه بعد بزار درس بدم . زنگ میخورد جلسه بعد تا امتحانا جلسه بعد شد

بش می‌گفتیم میگف جلسه بعد .بعد جلسه بعد بزار درس بدم . زنگ میخورد جلسه بعد تا امتحانا جلسه بعد شد

متأسفانه تعداد زیادی قشر بی سواد با پارتی و مسخره بازی  ورود کردن به فرهنگیان و گند زدند به آموزش 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مامانم خودش می‌دونه .اتفاقا خودش از نوع تدریس معلمم می‌دونه ‌چون معلم بچه شهیده .با سهمیه آورده .فره ...

خدا لعنت کنه کسی ک این سهمیه رو درآورد:/

زنگ بزنه انقد استرس بیخود نگیر حالا یه امتحانو خراب کردی دنیا به آخر نرسیده که اونم درسته معلمه اما حق ندارع توهین کنه ک بهت بعدی رو جبران میکنی سنت بیشتر بشه میفهمی سر چرت و پرت حرص خوردی😂♥️

خدا لعنت کنه کسی ک این سهمیه رو درآورد:/زنگ بزنه انقد استرس بیخود نگیر حالا یه امتحانو خراب کردی دنی ...

ی سوال اینا تو کنکورمون تاثیر ندارن که ‌اگه من خودم با فیلمای آموزشی جلو برم ترم دوم نمرم خوب میشه .

ی سوال اینا تو کنکورمون تاثیر ندارن که ‌اگه من خودم با فیلمای آموزشی جلو برم ترم دوم نمرم خوب میشه .

ترم دوم تاثیرش بیشتر سعی کن ترم دومو خوب بدی خود مدرسهام همیشه ترم اولو ارفاق میکنن 

یازده انسانی ی چی من چرا سگ میزنم مثل چی میخونم ولی نمراتم ۱۸ـ۱۹میشه .چرا ۲۰نمیشه مثل راهنمایی

دبیرستان اینجوریه منم اینطورم الان💔

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:)