2777
2789
به نظر من مرد باید ذاتش درست باشهوگرنه بودن خیلی از زنا ک هیچی از زیبایی و خانومی کم نداشتنولی خیانت ...

عزیزم از کجا میشه مطمئن شد ذات یه مرد درسته؟

واقعا راهی هست؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنش مثل اسکولا هر چی شوهرش پول و طلا بخواد بد بهش مهریه رو ببخش و  پول اصلا نخواد  جایی نخواد ببرتش همیشه‌ی خدا بتمرگ داخل خانه هیچی نخوره هیچی نپوش کلا مرد متحرک کافی بود یا بازم بگم

عزیزم از کجا میشه مطمئن شد ذات یه مرد درسته؟واقعا راهی هست؟

ازدواج مث یه هندونه سر بسته ی

نمیشه فهمید

مردای الان خیلی بازیگرای خوبی شدن دوران نامزدی و عقد ایقد خوب و عاشقانه رفتار میکنن بعد ک خرشون از پل گذاشت وحشی میشن.... اینجاست ک ادم باید شانس داشته باشه

یه چیزی ک مهمه اینکه ک مردا رو نباید زیاد تحویل گرفت و زباد بهشون بچسبی  چون براشون جذاب نیست

برعکس سگ محلشون کنی دنبالتن 

لااقل برا من ک اینجوریه😅

ازدواج مث یه هندونه سر بسته ینمیشه فهمیدمردای الان خیلی بازیگرای خوبی شدن دوران نامزدی و عقد ایقد خو ...

درسته 

ممنونم از راهنماییتون

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خواهش میکنمدر کل اگه قصد ازدواج دارید حداقل یکسال طرفتو بشناس بعدش تصمیم بگیرید.

یکسال مدت زیادیه فکر نمیکنم امکانش باشه 

شرایط محیا نیست واقعا

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
یکسال مدت زیادیه فکر نمیکنم امکانش باشه شرایط محیا نیست واقعا

الانه دیگه همه تو رابطه ان

اونم رابطه های بی سرو ته

اگه برا ازدواج باشه چرا امکانش نباید باشه؟ 

اگه یه اشنایی تحت نظارت خانواده ها باشه چ اشکالی داره؟ 

یه سال اشنایی بهتر از اینکه نشناخته بری سر خونه زندگی 

بعد تازه اخلاقای جدیدش میخواد واست رو کنه