2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خواهر مهربونی😍

نمیدونم عزیزم ولی یه دکتر تو تهران میشناسم که قبلا پیشش رفتم راضی بودم اسمش رقیه جبرئیلی تو میدان ونک مطبشه بره اینم ببینه ایشاالله مشکلش حل بشه

خدایا شکرت❤️

وقتي دكترا نتونستن ما چيكار كنيم😂

جدا از اينا لايه بردار اينا زده؟!؟ كبدش اينا مشكل نداره... من صورتم سوخت اينجور شدم بعدش ك رسيدم بهش درست شد.... ليزر رفته؟!؟ روشن كننده وترميم كننده بايد مصرف كنه طووووووووولاني مدت نه يك ماه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
سرکه سیب برای  لک جوشم تاثیر داره ؟  روزی چند بار باید زد ؟

تو نت بزن دکتر سید حسن ضیایی همه درماناش میاد واسه هر نوع لک هم اینو گفته حالا خودت ببین بهتر متوجه میشی من یادم رفته

اره عزیزم ایلامم من 😢

اگه تصمیم گرفتین یه سفر شمال بیاین پیش دکتر نوربخش یه نوبت بگیرین قائمشهر یه سر اونجا بزنین تا حالا هرکس رفته راضی بوده منم مامانم پیشونیش یه کوچولو لک آفتاب سوختگی داره هنوز نتونستم قانعش کنم که ببرمش وگرنه میگفتم چی مصرف کنی...البته تو آفتاب نباشه زیاد یا ضد آفتاب استفاده کنه کمرنگتر میشه مامانم که اینطوریه

تهرانم کلی دکتر خوب هست حالا شمال سخته بیاین

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام