2777
2789
عنوان

شما هم شده

76 بازدید | 8 پست

که درگیری ذهنی داشته باشین یعنی یک جورایی این جایی که هستین بهتون بد نمیگذره ولی بگین کاش فلان جا بودم یا فکر کنین اطرافیان درک ندارن از این فکراگاهی میگم حساس شدم اما یکم هم حق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره زیاد شده ، اما الان فهمیدم باید قدر این روزها و جایی که هستم و آدم‌های اطرافم رو بدونم و بعدا حسرت گذشته رو نخورم.

نمیدونم چرا قبلا این حس رو داشتم. شاید دلم دنبال هیجان بوده. شاید خوشی میزده زیر دلم ، نمیدونم چرا .

آره زیاد شده ، اما الان فهمیدم باید قدر این روزها و جایی که هستم و آدم‌های اطرافم رو بدونم و بعدا حس ...

درسته این روز ها بر نمیگرده باید قدرلحضه هارو دونست و به موقع تصمیم درست گرفت که آدم میخواد چیکار کنه شاید الانم اگه جای دیگ می شدم دوست داشتم با خانواده بیام شهر دیگه 😁🤣

درسته این روز ها بر نمیگرده باید قدرلحضه هارو دونست و به موقع تصمیم درست گرفت که آدم میخواد چیکار کن ...

بسیار خوشحالم که به این آگاهی رسیده‌اید. این که بتوانید احساسات و افکارتان را این‌گونه تحلیل کنید، نشان‌دهنده‌ی رشد و بلوغ شماست.

دلتنگی برای چیزی که نداریم و مقایسه‌ی خود با دیگران، یکی از رایج‌ترین تجربیات انسانی است. این حس می‌تواند ریشه در عوامل مختلفی داشته باشد، از جمله:

طبیعت انسان: انسان‌ها موجوداتی جستجوگر هستند و همیشه به دنبال چیز جدید و بهتر هستند. 

تأثیر رسانه‌های اجتماعی: نمایش زندگی ایده‌آل دیگران در شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند حس کمبود و ناخرسندی را در ما تقویت کند.

ترس از روتین: تکرار کارها و روال‌های تکراری ممکن است باعث احساس خستگی و بی‌حوصلگی شود.

برای تقویت حس خوب فعلی ، می‌توانید کارهایی مثل این‌ها را انجام دهید:

شکرگزاری: هر روز چند دقیقه وقت بگذارید و برای چیزهایی که دارید شکرگذار باشید. 

تمرکز بر حال: سعی کنید در لحظه زندگی کنید و به جای آینده یا گذشته، به اطراف خود توجه کنید.

ایجاد تغییرات کوچک: اگر احساس می‌کنید در یکنواختی گیر کرده‌اید، تغییرات کوچکی در زندگی‌تان ایجاد کنید. مثلاً یک سرگرمی جدید پیدا کنید یا مسیر رفت و آمدتان را تغییر دهید. 

ارتباط با دیگران: با دوستان و خانواده‌تان وقت بگذرانید و از بودن با آن‌ها لذت ببرید. 

به یاد داشته باشید که هیچ‌کس زندگی کاملی ندارد و همه ما گاهی احساسات منفی را تجربه می‌کنیم. مهم این است که بتوانیم این احساسات را مدیریت کنیم و به جای تمرکز بر چیزهایی که نداریم، از داشته‌هایمان لذت ببریم.

نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم باید کنترل کنم بر فکرام ترسام، غلبه کنم اینا

من که دیگه نمیتونم کنترل کنم یهو به خودم میام میبینم با آدم خیالی یه ساعته حرف میزنم

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠