2777
2789
عنوان

خیلی ولخرجمممم😭🤕😓😓😓

814 بازدید | 45 پست

لطفا راهنمایی کنین منو

..چیکار کنم از ولخرجی هام کم بشه..‌درامد شوهرم خوبه ولی اصلا پس انداز نداریم .همش خرج چرت و پرت میکنم.. مثلا ۳ماه پیش رفته بودیم اتلیه با دخترم بازم هفته پیش رفتیم چندتا عکس انداختم ...شد ۳۰۰.شوهرم دیشب میگه تو بفکر اینده نیستی و... بیرون ک میرم حتی تا سرکوچه کم کم ۲۰خرج میکنم..همشم چرت و پرت میخرم .چندبار باخودم‌عهد بستم ک نخرم چیزی دیگه بازم نتونستم ...😭😔چیکار کنم اخه؟؟؟ همه فکر میکنن کلی پس انداز داریم و وضع مالیمون عالیه ...حتی مادر خودم‌ با اینکه میدونه من چقدر ولخرجم و شوهرمم قدر پول رو نمیدونه.. شغل شوهرم آزاده اونم زیاد اهل پس انداز و...نیست..دیشب میگه من اگه ولخرجم تو لااقل جمع کن باش... جلوم رو بگیر نه اینکه توام از اینور خرجکن

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

ما مورد اینطوری داشتیم ورشکست شدن.از خرجای الکی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم کار میکنه و پول در میاره که لذتشو ببره دیگا ولی هر چیزی به اندازه اش

مثلا هیچوقت چیزای خوراکی رو اندازه ای نخر که بریزی تو سطل زباله...

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

هیچی بهتر از پس انداز نیس من که پولی شوهرم میده دست نمیزنم حیفم میاد...بیشتر وقتا از خودش میگیرم  برای لباس و اینا...یا خزج اینترنتو و قبضمو با یارانه میدم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش