2821
2789
عنوان

وام دوقلو

6180 بازدید | 22 پست

سلام دوستان کسی بوده که امسال دوقلو باردار شده باشه و وام بچه هاشو گرفته باشه 

من بارداری دومم دوقلو شده الان یک ماهه که دوقلوهام بدنیا اومدن میخاستم بدونم مبلغ وامی که بهم میدن چقدره؟؟

وام دوقلوها جداست یا باید برا بچه دوم و سوم بنویسم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانای دوقلوها برای مستمری دوقلوها تو بهزیستی هم اقدام کنید دهک زیر7 تعلق میگیره ماهانه مستمری میدن 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

عزیزم دوقلو های منم یکسال و چهار ماه دارن از یک ماهگی ثبت نام کردم هنوز بهم ندادن

مستمری بهزیستی رو اقدام کن بگیرید برا دوقلوها

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه وام میدن وام بچه سوم برای ماهم اینطور بود گفتن فقط به یکیشون وام میدیم ما هم بچه سوم گرفتیم نود د ...

برید  بهزیستی برا دوقلوها مستمری میدن ماهانه

میگیریم ماهی ۳ میدن اونم همسرم همشو میده تنقلات که خودشون بخورن 😅

نوش جونشون بشه نینیای قشنگ😍😍❤️❤️

بما هم 2ونیم میدن دوقلوهام 98 ای هستن

ممنون انشالله خدا حفظشون کنه آخه مایه بچه دیگه هم داریم بهمون ۳ میدن

منم 3تا بچه دارم😅😅ولی بخاطر سال تولد دوقلوها نرخ مستمری شون متفاوت هستش...

راستی پارسال عیدی دادن؟من اولین ساله مستمری میگیرم نمیدونم عیدی چجوریه میدن یا نه؟

به شما میدن؟

بله...برید بهزیستی دهک زیر7 میدن ماهانه