2789
عنوان

بعد بوتاکس

252 بازدید | 13 پست

چشمای خوشگلم شبیه چشم پیرای زحمتکش شده ریز و نخودی 😅

افتادگی پلک ندارم فقط چشمام جمع شده و ابروهام هشتی بیکلاس

۲۴ آذر بوتاکس زدم 

الان ۱ بهمن اگ قرار بود اوکی شه تا الان باید اوکی

میشد ؟؟؟

تجربه مشابه داشتید توروخدا بگید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تجربه ی من از بوتاکس این بوده که اولش که میزنی انگار نزدی ،بعد یک هفته تا ده روز بوتاکس به اوج اثرش میرسه و بیشترین حالت صافی رو اون موقع داری انگار اتو زدنت بعد چهار تا شش ماه هم اروم اروم میره ، ما یه فامیلامون به حدی بد بوتاکس کرده بود که ابروش حالت هشت خیلی زیاد چسبیده بود به پیشونیش بعد چند ماه رفت ، در کل اگه بد هم شده میره بعد یه مدت خوبیش همینه 

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

دکتر حسن بنی اسدی سرچ کن جزء تاپ هاستفیلر لب زدم پیشش دوساله تکون نخورده نچرال و شیک

کار بوناکسش خوب نیست دوست من پیش دکتر معروف بوتاکس کرد جالب نشد پیش یه دکتر معمولی بوتاکس زد عالی شد 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
هیچوقت بوتاکس نزنید

من میزنم اینجور نمیشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙