2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه جدی چون میترسم تایپک بزارم

جدای از اینکه امکان وجود آقا داره 

تاپیک بذاری هر کسی از هر جای دنیا میتونه تاپیک شما رو بخونه بدون عضویت. 

پس بدون راحتی در کار نیست 

فرض کن اینجا یه پاساژ شیشه ای که داخلش میخوای لباس بخری همه از خیابون می‌بینن شمارو. 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

من خودم کاربر آقا هستم ولی اینو بگم تاپیک معمولی که همه میزنن ولی تاپیک خاص هم بزنی یه سری کاربر خان ...

خوبه پس ۲صفه زندگیمو میخاستم بنویسم خوب شد که ننوشتمو منصرف شدم 💔

اره اینجا آدمو قضاوت میکنن متاسفانه

اره فقط خاستم بگم چیکار کنم اونم یجورای اعتماد ندارم به اینجا میترسم لو برم با اینکه سختی خیانت شوهرمو میگم که چیکار کنم ولی میترسم میشه تلیپک هامو حذف کنیم بعد اینکه نظرشونو دادن ؟؟

اره فقط خاستم بگم چیکار کنم اونم یجورای اعتماد ندارم به اینجا میترسم لو برم با اینکه سختی خیانت شوهر ...

حذف تاپیک با نی نی یار هست خودت نمیتونی . توی خصوصی حرف بزن باهاشون تاپیک بزنی سخته حذف کردنش