2777
2789
عنوان

چجوری بگم نیاد

44 بازدید | 9 پست

امروز میخواستم دوستم  بیاد خونمون الان مامان بابام شروع کردن دعوا گرفتن من دوستم بیارم ابرومو میبرن امروز بهش گفته بودم میخواستیم فیلم ببینیم هماهنگ کردم باهاش الان بهش چی بگم چجوری بگم نیاد نمیخوام بگم مامان و بابام دعوا دارن چجوری بگم بهش

تروخدا الکی تو تاپیک انلاین نمونیید و راهنمايي کنید خواهشن 

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به مامان بابات بگو دوست داره میاد اینجا دیگه دعوا نمیکنندوستت بیاد دعوا نمیکنن ک

نمیشناسیشون 😅🤌🏻

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

بگو یه مشکل پیش امده میری خونه مادربزرگت....از صبح سردرد و تهوع داری و الان بالا اوردی.....

نه بابا مدرسه رفتم من  دیده حالم‌خوب بوده

پس همون خونه مادربزرگت ok...بگو یهویی فشارش رفته بالا و بیمارستان بوده و الان ترخیصه و شما دارین میر ...

مادربزگمو یکماهه از دست دادم🙂💔