2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عفونتت پنیری و بو دار هس باید فلوکونازول بخوری و مترونیدازول ، پماد یا شیاف هم استفاده کنی

عزیزم سرخود تجویز نکن،این قرصا رو بهتره دکتر تجویز کنه ،برا منو تازه دکتر تجویز کرده بود ولی به فلوکونازول حساسیت دارویی دادم و تا دم مرگ رفتم ،البته قرار نیست همه حساسیت دارویی بدن ولی سرخود تجویز کردن اشتباهه،داروی خیلی قوی هست

اگه ب این مرحله رسیدی ک بوی بد حس می‌کنی برو دکتر بهت دارو بده بعداز دستشویی خودتو با دستمال کاغذی خ ...

قبلا رفتم معاینه ام کرد فقط سه دونه قرص فولونوکونازول داد اما بدون بو بود 

جدیدا اینجوری شدی؟اگر جدیدا اینجوری شدی احتمالا عفونته و باید بری دکتر،ولی اگر همیشگیه باید هربار خودتو خیلی خوب بعد از هر دستشویی خشک کنی و روزی یکبار لباس زیرتو عوض کنی

عزیزم سرخود تجویز نکن،این قرصا رو بهتره دکتر تجویز کنه ،برا منو تازه دکتر تجویز کرده بود ولی به فلوک ...

حرفتون درسته 

ولی خب منم گفتم اگه عفونت پنیری داروش اینه ، پیش هر دکتری هم بره همینو بهش میدن 

باید بری دکتر ببینی عفونت چه نوعی داری که بو میده قارچی یا باکتریایی

بنظرم باکتریایی هست من یکسال پیش رفتم سرویس جیشم بوی تن ماهی میداد سریع عصرش رفتم دکتر آزمایش داد انجام دادم باکتریایی داشتم قرص داد خوب شدم تو یک ماه دوباره آزمایش دادم خوب شدم

💚🌱

حرفتون درسته ولی خب منم گفتم اگه عفونت پنیری داروش اینه ، پیش هر دکتری هم بره همینو بهش میدن

اره اصولا همینو میدن ولی خیلیا چون اطلاع ندارن ممکنه سرخود برن داروخونه بخرن،من انقدر از فلوکونازول میترسم اسمش میاد تن و بدنم میلرزه😂 واقعا شانس اوردم که نمردم ،تو نت خوندم چندتا خانم چون به این دارو حساسیت داشتن فوت کردن ،حالا شانس منم بهش حساسیت داشتم ،ایشالا سر هیشکی نیاد