2777
2789

نمی تونم تصور کنم

🤢

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن داخل نت یه دستور داره بوی بدش رو میگیرن
میگن سوپش خیلی خوشمزه است
یکی از دوستام میگفت
فقط میگفت موقع خوردن، نگاه ظاهرش نکن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگن خیلی عالیه

ولی منم چندشم میشه 🤣

یکیو دیدم  بیضه گوسفنو میخورد میپخت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

عصارش رو درست کنید

طرز تهیش رو تو گوگل سرچ کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

پسرم عاشقشه ولی خودم چندشم میشه براش قشنگ میشورم و تمیزمیکنم میذارم روگاز با یه پیاز زردچوبه و نمک وفلفل اروم اروم ۵یا۶ساعت میپزه و میخوره!ابشم مثل سوپ بالامیکشه!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

اره خیلی خوبه ناخنا شو با قیچی یا چاقو بگیر همینطور وسط پاشو بکن بعدش بشور بریز تو اب نمک و فلفل و زردچوبه بزن با ی دونه پیاز کامل بعدش نوش جون حتی سوپم میشه گذاشت پاک شده شم هست تو بازار ولی گرون تره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

پسر خواهر من تو خونه ی همسایه خورده بود، نفهمیده بود چیه.

اومده به خواهرم گفت خیلی خوشمزه بود، بپز تو هم.

خواهرم از همسایه پرسیده که درست کنه، فهمیده پای مرغ بوده.

میگه تا به پسرم گفتم، گفت اه ، من چجوری خوردم.

اگر بدی کسی دیگه بپزه و عصاره شو بهت بده، متوجه نشی، راحت میتونی بخوری

الان تمیز کرده میفروشن...مثل خود گوشت مرغ با آب و پیاز و ادویه و نمک بپز...آخرش آبکش کن آبش صاف بشه..بزار یخچال توی یه ظرف..فرداش مثل ژله میشه..میتونی برش بزنی..بزاری فریزر  کم کم موقع سوپ و اش استفاده کن

...