دوستم وضع مالیش خیلی بهتر از منه لوازم ارایشش همه برندن بعد من لوازم ارایشم گرون نیست بیشتر کیوت میخرم یعنی اونقدر پول ندارم گرون بخرم ..خلاصه این بشر وقتی میخواد بیاد دانشگاه با لوازم ارایش خودش ارایش میکنه و لوازمش میاره دانشگاه ولی برای تمدید ازشون استفاده نمیکنه همش از مال من استفاده میکنه ..ابروش پاک میکشه میگه سایه ابروتو بده بزنم..رژش پاک میشه سی لایه از رژ کوچولوی من بدبخت میماله بعدم میگه این چرا رنگ نمیده...پنککم رو همش میزنه رژگونمو میزنه...دیوونم کرده یه بار بهش گفتم رژ خودت که تو کیفته بیشتر بهت میاد برگشت گفت رژتو بده مال منو ول کن خیال کن تو کیفم نیست...حیف شدن پولم یه طرف ...اسکل به نظر اومدن جفتمون یه طرف فرض کنین دو تا دختر راه میرن رژ و رژگونشون شبیه همه یعنی همیشه این بساطو دارم باهاش..ده لایه از رژمو میزنه...یه جوریم زیاد میزنه انگار مال باباشه ..به خدا من دلم نمیاد انقدر بزنم...خجالت میکشم بهش بگم ندارم دست نزن
تا وقتی بلد نیستی بهش نه بگی اونم به همین راحتی ازت استفاده میکنی
اصن چندشت نمیشه رژت رو یکی بزنه رو لباش؟ یه وسیله شخصیه اخه لوازم ارایش ممکنه حساسیت پوستی برات بیاره
زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
سری دیگه بگو من پوستم حساسه و دکتر بهم گفته اصلا نباید از وسایل ارایشی کسی استفاده کنم و نه به کسی بدم
اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
باز باران با ترانه با گوهر های فراوان. می خورد بر بام خانه یادم آرد روز باران گردش یک روز دیرین خوب و شیرین توی جنگل های گیلان کودکی ده ساله بودم نرم و نازک چست و چابک با دو پای کودکانه می دویدم همچو آهو می پریدم از سر جو دور میگشتم ز خانه می شنیدم از پرنده از لب باد وزنده داستان های نهانی راز های زندگانی برق چون شمشیر بران پاره میکرد ابر ها را تندر دیوانه غران مشت میزد ابر ها را جنگل از باد گریزان چرخ ها میزد چو دریا دانه های گرد باران پهن میگشتند هرجا بس گوارا بود باران به چه زیبا بود باران می شنیدم اندر این گوهر فشانی رازهای جاودانی بشنو از من کودک من پیش چشم مرد فردا زندگانی خواه تیره خواه روشن هست زیبا هست زیبا هست زیبا
بعدشم من سر لوازم آرایشم با کسی شوخی ندارم، تموم شومش ب درک از لحاظ بهداشتی حساسم
بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
چه جوری از لوازم ارایشی هم میزنین چندشه واقعا .ارایشگاه برای جشنی چیزی که ارایشگر میزنه چه قدر اذیت صورت میخاره چشم میخاره نبر حتما که نباید لوازم ارایش هاتو ببری یه رژ فقط ببر تو این چیزا وسواس باش