dinabanook مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1073 عنوان ریاضی خیلی سبز 86 بازدید | 4 پست بچه ها من برای ریاضی فقط خیلی سبز تک پایه دارم اگر همین رو فقط خوب کار کنم برای هر ۳ پایه میشه ب درصد ۴۰ رسید؟برای شیمی هم میکروگاج دارم تک پایه برای ۳ سال اگر شیمی هم فقط همین منبع کار کنم خوب خوب میشه ب ۴۰ رسید؟من درصد بالاتری نمیخوام در حد ۴۰ فقط و وقت هم برای منبع دوم ندارم . نظر شما چیه؟ کاربری دست چندین نفرههه 1403/11/01 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
homa2124 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 377 آره میشه،ریاضی باید تست زیاد بزنی،شیمی هم مبتکران خوبه و نشر الگو
dinabanook مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1073 آره میشه،ریاضی باید تست زیاد بزنی،شیمی هم مبتکران خوبه و نشر الگو نه ببین فقط با این منابعی ک گفتمریاضی خیلی سبز تک پایه برای هر ۳ سالمیکروگاج شیمی تک پایه برای هر ۳ سالفقط میخوام همین کار کنم میشه ب ۴۰ رسید؟اما همینارو خیلی خوب کار میکنم کاربری دست چندین نفرههه
homa2124 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 377 نه ببین فقط با این منابعی ک گفتمریاضی خیلی سبز تک پایه برای هر ۳ سالمیکروگاج شیمی تک پایه برای هر ۳ ... اره حتی بیشتر هم میشه،واسه ریاضی سعی کن یه مباحثی که اسونن بخونی در حد ۴۰درصد،یا از یه مشاور که تخصص داره بپرس،ریاضی واقعا سخته
dinabanook مدیر استارتر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 1073 اره حتی بیشتر هم میشه،واسه ریاضی سعی کن یه مباحثی که اسونن بخونی در حد ۴۰درصد،یا از یه مشاور که تخصص ... مرسی. همش نگران بودم خیلی سبز سطحش پایین باشه❤ کاربری دست چندین نفرههه