یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره قبول دارم ولی پولم نمیتونه همه چی باشه ضامن سلامتی هست ولی، ما خودمون اگر پول کافی داشتبم چکاپ میشدیم شاید زودتر میفهمیدیم خواهرم مریضه و الان کنارمون بود. هرچند بعدش هرچی خرج کردیم خوب نشد۰😔
کاش خواهرم زنده بود ب زندگی بدتر از الانم راضی بودم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
تازه قدیمیا همشون مثل هم بودن کسی غرور کسیو له نمیکرد از بالا ب پایین نگاه نمیکرد اتفاقأ دیشب داداشم جوری غذورمو له کرد سر نداریمون ک ۸ساعت مدام اشک میریختم صد دلار بهم کادو زایمان داد گفت درآمد ی ماهه شوهرتو بهتون دادم😭
بعد میگن پول خوشبختی نمیاره بخدا من حاضرم پشت لندکروز زار بزنم ولی پشت موتور هوندا مثل اصکلا تو سگ سرما نخندم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید