2777
2789
عنوان

مشکل بی خوابی دارم 😮‍💨🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست

عزیزم قرص ملاتونین که بهت معرفی کردن خوردی باید چراغ خاموش کنی یعنی نور بهت نخوره چون بر اثر جذب پوست هست حتی نور گوشی بهت نخوره 

من 11 میخورم میرم تو تخت تا 12 خوابم ببره گوشی چراغ آباژور هیچ نور نباشه سعی کن یه شب در میون بخوری 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
فعالیت‌های فیزیکی در طول روز و حتی فعالیت فکری هم مفیده،روز هم نباید زیاد خوابید ،باعث میشه شب نشه ب ...

آره فعالیت دارم ولی خب اصلا خوابم نمیگیره تا ساعت ۳ و ۴ خودمم کلافه میشم 😮‍💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تا ۱۰ میخوابم

اگه ۳ می‌خوابید تا ده میشه هفت ساعت ،مدت زمان خوابتون تقریبا نرمال هست ولی تایم خوابتون صحیح نیست ،اگه میخواید اصلاح بشه میتونید صبح زودتر پاشید از اون ور یازده دوازده دیگه بخوابید ،آخه میگن ساعت ده شب تا دو تایم طلایی خواب هست که شما اون تایم رو بیدارید واین خوب نیست ،بازم باید ببینید بازدهی کار و نتیجه احوالتون و سرحال بودنتون تو روز چطوریاست،دیگه اینو خودتون باید توجه کنید و بهش برسید

دقیقا ولی نمی تونم حلش کنم بیا تاپیک اخرم گفتگ

تاپیکت تعطیل شده اینجا میگم

منم دقیقا همسن تو بودم عاشق همکلاسیم شدم مثل عاشق شدن به یه پسر ، صبح که می رفتم مدرسه منتظر بودم بیاد سلام کنه هری دلم میرفت وقتی نگام می کرد، بد جوری دوسش داشتم بعد فهمیدم اون عاشق شعرهای سهراب سپهری بود منم چون شعرهای سهراب رو دوست داشتم اون میومد اون شعرها رو می خوند من عاشق شعر خوندنش شده بودم نه خودش احتمالا شما هم یه چیزی تو طرف مقابل دیدی عاشق اون کارش شدی نه خودش هی به ذهنت نگو من عاشق دوستم هستم یه مدت با دوستت حرف بزن احساستو  بهش بگو با خرف زدن باهاش برطرف میشه از اون حسهای نوحوانی هستش زیاد خودتو درکیر نکن بیا بیرون سریع

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
اگه ۳ می‌خوابید تا ده میشه هفت ساعت ،مدت زمان خوابتون تقریبا نرمال هست ولی تایم خوابتون صحیح نیست ،ا ...

سعی کردم اینو انجام بدم من از ۱۱ میرم که بخوابم ولی هرکاری میکنم خوابم نمیبره تا ۳ 🥲

ولی کلافم چون خودم دوست دارم صبح زود بلند بشم این که ۱۰ بیدار میشم کلافم کرده

[QUOTE=369036190]سعی کردم اینو انجام بدم من از ۱۱ میرم که بخوابم ولی هرکاری میکنم خوابم نمیبره تا ۳ 🥲 ولی کلافم چون ...[/QUOT

بعضیا قبل خواب کتاب میخونند ،پادکست آموزشی انگیزشی گوش،می‌کنند، موسیقی بی کلام ،ی شام مقوی که البته ساعت هشت ،نه خورده بلشی،ی لیوان شیر گرم با عسل قبل خواب ،اینا به ذهنم میاد ،در نهایت ایشالا که تنظیم بشه تایم خوابتون 🙏

[QUOTE=369036190]سعی کردم اینو انجام بدم من از ۱۱ میرم که بخوابم ولی هرکاری میکنم خوابم نمیبره تا ۳ ...

فقط اینکه شیر عسل اگه خواستید میل کنید شیر داغ نباشه ،یکم گرم باشه ،آخه میگن عسل رو در مایعات داغ نریزید 

تاپیکت تعطیل شده اینجا میگممنم دقیقا همسن تو بودم عاشق همکلاسیم شدم مثل عاشق شدن به یه پسر ، صبح که ...

سعیمو می کنم اما نمیشه از فکرم بیرون نمیره 

آخه چطور باهاشرحرف بزنم نمیگه این دیونس چی بهش بگم

سعیمو می کنم اما نمیشه از فکرم بیرون نمیره آخه چطور باهاشرحرف بزنم نمیگه این دیونس چی بهش بگم

باهاش صمیمی نیستی نه همه جزییاتو بهش نگو یه کمی باهاش حرف بزنی اروم میشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم