2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

86 بازدید | 7 پست

یعنی دقیقا صورتم اینطوریه که نمیشه همزمان هم اصلاح شده باشه هم بدون جوش و صاف 

قبلا ژیلت استفاده میکردم ولی بعد فهمیدم موهارو ضخیم می‌کنه کرم موبر هم استفاده داشتم ولی اونجوری که باید تمیز نمیکنه صورت و چون موها از ریشه کنده نمیشه وکس هم که کلا صورتم و داغون کرد یبار رفتم سمتش الان چهار پنج دفعس با بند اصلاح میکنم ولی هر دفعه بعد چند روز صورتم میریزه بیرون /: اخرین بار یخ هم گذاشتم ولی کلا بی فایده بود 

یبار از این دستگاه های برقی موبر هم استفاده کردم ولی کلا اونم بی فایدس

تا جوش ها بهتر شه هم صورت از مو پر میشه این چه بدبختیه خدایی 😂

میگن بعد چند بار صورت عادت می‌کنه برا من که هنوز وضع همونه شما ایده دیگه ای دارین ؟ /: 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش کرم‌بزن یه مقداری که پوستت تقریبا چرب باشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چه کرمی؟

من دلبان میزنم خوشبو هست

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.