2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

161 بازدید | 7 پست

دیروز به شوهرم شک کردم که با کسی تلقنی صحبت کرده بهش گفتم پرخاش کرد و گفت تهمت میزنی و گفت به خانوادت میگم و منو کتک زد 

چند بار تا الان هم قبلا بهش شک کرده بودم همش گفت تو متوهمی من با کسی نیستم 

حدود سه سال پیش پیاماشو با یه زن توی واتساپ دیده بودم همش میدیدم بهش پیام میده ولی بعد از شش ماه بهش گفتم گفت من نمیشناسم این ادم رو ، وقتی گفتم من همه چیو میدونم عرق کرد کل بذنش خیس شد و فکر کرد و گفت برای نامزدش دنبال کار میگشتم از دوستای قدیم اموزشگاه زبانمون بوده 

الان به نظرتون دوباره داره خیانت میکنه؟ که پرخاش میکنه و عصبانی میشه؟ 

باید مدرک ازش جمع کنی ی مدت جوری رفتار کن ک فک کنه اصلا بهش شک نداری و عاشق زندگیتی و یهش وابسته ای حسابی مدرک جمع کن اون موقع برو دست بابات یا داداشت یا کس و کارتو بگیر بیار رو سرش 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید مدرک ازش جمع کنی ی مدت جوری رفتار کن ک فک کنه اصلا بهش شک نداری و عاشق زندگیتی و یهش وابسته ای ...

چجوری مدرک جمع کنم؟ گوشیش قفل داره، دنبالشم خودم نمیتونم برم نوزاد دارم . میخوامذجی پی اس بخرم وای نمیدونم از کجا بخرم و چه مدلی

چطور میزنه . نمیترسی از کتک خوردن .یکم تودارباش و زود به زبون نیار تا مدرک جمع کنی و راحت اقدام کنی

چرا خیلی دیروز ترسیدم بهم لگد زد میخواستم برم خونه مامانم بخاطر پسر ۹ ماهم کوتاه اومدم

چجوری مدرک جمع کنم؟ گوشیش قفل داره، دنبالشم خودم نمیتونم برم نوزاد دارم . میخوامذجی پی اس بخرم وای ن ...

توی برنامه دیوار سرچ کن: جی پی اس ماشین

هزارتا مغازه بهت نشون میده

ماشین و میبری دم مغازه

خودش برات نصب میکنه و برنامه هم روی گوشیت میریزه که با گوشیت ببینی در هر لحظه ماشین کجاست