2777
2789
عنوان

چقدر به نینی سایت وابسته اید

80 بازدید | 15 پست

من نینی سایت انگار خانوادمه و تک تک خانوما انگار خواهر و مادرمن حتی اگه بهم کسی فش ید داده باشه یا حرف بد زده باشه باز همه نینی سایتی ها رو دوست دارم و انکار نینی سایت خانوادمه نمیتونم ازش دل بکنم 😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستش ندارم

فقط یکم وابسته ام

اونم برای اینکه فکر میکنم در رابطه با ارتباط آدمها میتونه کمکم کنه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دوستش ندارمفقط یکم وابسته اماونم برای اینکه فکر میکنم در رابطه با ارتباط آدمها میتونه کمکم کنه

منم اینجا خانوما خیلی بهم کمک کردن همین که با همجنسم میتونم مشورت کنم خیلی خوبه. 🙂🌹