2777
2789
عنوان

من چمه😭

103 بازدید | 14 پست

خانوما کسی مثل من شده بگه چمه😭من همیشه هفت روز پریودیم طول میکشید حالا هر هفت روز کامل خونریزی نبود ولی وسطاش زیاد بود الان دوماهه که اصلا پریودم خیلی کم شده خیلی طول بکشه چهار روز یا پنج روزه که اونم  خیلی کمه خونریزی😭میخام حامله شم الان چیکار کنم تخمک گذاریو چطور حساب کنم

توی دوره ی اقدام پریود بهم میریزه 

که نشونه ی خوبیه که رحم برا بارداری داره اماده میشه 

برا تخمک هم کیت تخمکگذاری بگیری از داروخانه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی داری از کیت استفاده کن دوفامد بخور ک مرتب شه

اخه اصلا قبلا اینجوری نبودم دکتر هم رفتم ماه پیش که میخواستم اقدام کنم ازمایش گرفتو  پاپ اسمیر بعد معاینه کرد گف همه چیت مرتبه😭

توی دوره ی اقدام پریود بهم میریزه که نشونه ی خوبیه که رحم برا بارداری داره اماده میشه برا تخمک هم کی ...

خوب عزیزم الان من امروز مثلا روز پنجمه که پریودم دیگه تموم شده اینجور که معلومه الان کیت بخرم  اوکیه ؟مشخص میشه؟

اخه اصلا قبلا اینجوری نبودم دکتر هم رفتم ماه پیش که میخواستم اقدام کنم ازمایش گرفتو پاپ اسمیر بعد م ...

یکی دوماه اینور انور شدن اتفاق میفته شاید استرسی چیزی داشتی اگر دوباره تکرار شد پیگیری کن

خب عزیزم به دکتر زنان باید مراجعه کنی اصلا قبل بارداری باید چکاپ های لازم رو انجام بدیهم خودت هم همس ...

انجام دادم عزیزم بهم قرص واسه کم خونیم داد و قرص فولیکوزن بعد پاپ اسمیر گرفتو با یه ازمایش خون همه چی که هفتصد تومن همون ازمایشه بود و گف مشکلی نداری

اخه اصلا قبلا اینجوری نبودم دکتر هم رفتم ماه پیش که میخواستم اقدام کنم ازمایش گرفتو پاپ اسمیر بعد م ...

خب اگه اینطوره نگران نباش

وسط سیکلت رو حساب کن اگه منظمی که میشه تخمک گذاری

از کیت هم میتونی استفاده کنی ولی خب نشونه های تخمک گذاری هم داشته باشی خیلی واضح تره

خوب عزیزم الان من امروز مثلا روز پنجمه که پریودم دیگه تموم شده اینجور که معلومه الان کیت بخرم اوکیه ...

دوماهه دقیقا خیلی حجم پریودی کم شده و دوسه روز اینور اونور میفته همش 

خب اگه اینطوره نگران نباشوسط سیکلت رو حساب کن اگه منظمی که میشه تخمک گذاریاز کیت هم میتونی استفاده ک ...

خوب چطوری بلد نیستم الان امروز روز پنجم پریود بوده که دیگه تموم شده  وسطش میشه کی؟

یکی دوماه اینور انور شدن اتفاق میفته شاید استرسی چیزی داشتی اگر دوباره تکرار شد پیگیری کن

اره این یکی دوماه خیلی غصه خوردم و خوب یکمم استرس حاملگی و این چیزا کلا بهم ریختم از نظر روانی

داروی خاصی استفاده نکردی؟

نه عزیزم فقد خود دکتر که رفتم برام قرص کم خونی و فولیکوزن نوشت و گف این فولیکوزنو میتونم اگه باردار شم تا شش ماهگی هم استفاده کنم