2777
2789
عنوان

داشتن خونه

212 بازدید | 20 پست

سلام 

من پسرم و ۲۵ سالمه

راستیتش چون خونه و ماشین دارم به مامانم گفتم که به رفیقاش و فامیلا رو برای ازدواجم بسیج کنن تا یه دختریو پیدا کنن برام

حالا سوال اینه اگه اجاره و قسط نداشته باشی و با سر کار رفتن ماهی ۱۵ تمن در بیاری و یکمم تو اسنپ بری و بخوای تعمیرات پکیجم یاد بگیری میچرخه زندگی ؟؟؟ 

یا باید یه کاری پیدا کنم که به جا ۱۵ تمن ۲۰ تمن بده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نی نی سایت خیلی ها این درآمد براشون پول خورد هست 

ولی خیلی ها سه چهار نفره زندگی میکنن 

بستگی به طرف مقابلتون هم داره و شهری که زندگی می‌کنید....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصلا با ۲۰ نمیشه زندگی رو گذروندمن خانمم ماهی ۱۵ اصلا نمیدونم از کجا اومد و به کجا رفت

واللا ما میگذرونیم خداروشکر کم و کسریم نداریم مسافرتم میریم خریدم میکنیم، البته اصلا قسط و بدهی نداریم

🤍🌱
اصلا با ۲۰ نمیشه زندگی رو گذروندمن خانمم ماهی ۱۵ اصلا نمیدونم از کجا اومد و به کجا رفت

اخه من پولامو فقط بابت بنزین میسوزونم و همش زیاد میاد پولام😅😂

مثلا چون فعلا ذخیره میکنم پولامو ولی مثلا میبینم بابام میره فروشگاه اتکا خیییلی وسیله بخواد بخره که لازم میشه برای خونش حدود ۳ میلیونه و پول برق و اب و گازم حساب میکنه خودمو میبینم فکر میکنم حتی پول لباس و مسافرت و لوازم ارایشی زنمم میتونم بدم

خیلی مهمه که خانومت چقدر عاقل باشه

با توجه به سنت شرایط خوبی داری که اگر با یک دختر عاقل ازدواج کنی مطمئن باش هرماه پس اندازم میشه

ولی اگر بری دختری رو بگیری که هر ماه کلی پول بابت رنگ مو و کراتین و فیلر و این چی ا بخواد بده همونیم که داری از بین میبره