2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه ی من مال 7سال پیشه.همه چی بستگی به بدنت داره .من 4بارانتقال داشتم فاصله ی 14تا18پریودی بوده .ا ...

قبل انتقال چ دارویی باید مصرف کنیم 

تا چند روز استراحت داشته باشیم 

درسته ک قبل انتقال غذای سرد بخوریم که رحم سر بشه 

اینکه میگن بچه های ای وی اف طبیعی نیستند و مثل بقیه بچها نیستند درسته؟؟

نه دخترم مثل فرشته هاست ....هیچ فرقی با بچه های دیگه ندارن .

عزیزم من بعد دخترم دوتا دیگه هم انتقال دادم که منفی شد .پس اگه روش هام قرار بود جواب بده رو خودم تاثیر میزاشت  

من فقط استرس نداشتم و سپردم به خدا .

بعد خدا هم حرف‌های دکتر رو خوب گوش کن .مثلاً همه بعدش کلا استراحت میکنن ولی من استراحت نسبی داشتم .چون وزنم بالا بود .خودم غذا میپختم و ظرفا رو می شستم .اما جارو کشیدن و گرد گیری نمی‌کردم .

نه دخترم مثل فرشته هاست ....هیچ فرقی با بچه های دیگه ندارن .عزیزم من بعد دخترم دوتا دیگه هم انتقال د ...

ای جانم خدا حفظش کنه برات گلم 

ممنونم ک جواب دادی عزیز دلم 

خوشحالم براتون ♥️💝😘😘

برا منم دعا کنید لطفاً خدا بخواد و به تعطیلی نخوریم تقریبا دو تا سه هفته دیگه انتقال میدم به لطف الهی 

ای جانم خدا حفظش کنه برات گلم ممنونم ک جواب دادی عزیز دلم خوشحالم براتون ♥️💝😘😘برا منم دعا کنید لط ...

الهی ک دامنت سبز بشه ب پهلوی شکسته فاطمه زهرا باردار بشی،برا منم دعا کن پنج ساله منتظرم

خدایا شکرت😍😍