بچه ها اکسم خیلی پیگیرم قبل اینکه رل بزنیم خیلی پیگیرم بود قبول کردم رل زدیم قصدش ازدواج بود خلاصه ۲هفته ای حرف زدیم بعد این کم پیام میداد و اینا بهش گفتم گفت حق باتوعه سرم خیلی شلوغه آخر ماهه وفلان ولی بعد دپباره کاراشو تکرار کرد منم دلیت اکانت کردم ازم هیجی نداره نه شماره نه ایدی نه پیج چندروز قبل منو تو خیابون دید چشمشو ازم برنمیداشت جفتمون با ماشین بودیم با ماشبن افتاد دنبالم و همچنان نگام میکرد منم هوایی کرد واقعا منم دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم الان🤦♀️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😂 بگو دیدمت هواتو کردم ولی خدایی دیگه شمارشو بگیر داشته باش واقعا ضایس همه چی در حد یه اکانت باشه � ...
۲هفته بود حرف میزدیم تو ۲هفتع انقدر مودب بود کلمات کتابی خجالت کشیدم واالا بهش بگم شماره فکر میکردم سرد شده یا پشیمون دیگه زیاد پیام نمیده ولی پریروز اونطور دیذم فهمیدم دوسم داره❤️🩹