2777
2789
عنوان

اکسمو دیدم

292 بازدید | 16 پست

بچه ها اکسم خیلی پیگیرم قبل اینکه رل بزنیم خیلی پیگیرم بود قبول کردم رل زدیم قصدش ازدواج بود خلاصه ۲هفته ای حرف زدیم بعد این کم پیام میداد و اینا بهش گفتم گفت حق باتوعه سرم خیلی شلوغه آخر ماهه و‌فلان ولی بعد دپباره کاراشو تکرار کرد منم دلیت اکانت کردم ازم هیجی نداره نه شماره نه ایدی نه پیج چندروز قبل منو تو خیابون دید چشمشو ازم برنمی‌داشت جفتمون با ماشین بودیم با ماشبن افتاد دنبالم و همچنان نگام میکرد منم هوایی کرد واقعا منم دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم الان🤦‍♀️

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستین☘️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوای یه فرصت بدی بهش؟

میدونم دوسم داره خیلی دنبالم گشت تا پیدام کرد خودم میدونم چندبار گفتم موقع دوستی فلان جام سریع خودشو رسوند تا منو ببینه خودم موقع پریودیم بود عصبی شدم دلیت زدم حالا هیچی از هم نداریم 🤦‍♀️فقط ادارشو میدونم کجاس خودم نمیخام پیشقدم بشم

نگه میداشتی یه جا تا اونم بتونه بیاد سمتت اگه میخواییش بازم برو همون جاهایی که میدونی هست

نمیشد نگه داشت 🤦‍♀️

میدونم دوسم داره خیلی دنبالم گشت تا پیدام کرد خودم میدونم چندبار گفتم موقع دوستی فلان جام سریع خودشو ...

نرو داخل اداره ولی موقع تعطیلی نزدیک همونجاها باش، شاید دیدین همو 

نمیخواد مستقیم بری سمتش فقط موقعیکه نگات میکنه توام نگاش کنی و لبخند بزنی کافیه، خودش میاد جلو 😁

نرو داخل اداره ولی موقع تعطیلی نزدیک همونجاها باش، شاید دیدین همو نمیخواد مستقیم بری سمتش فقط موقعیک ...

آخه ادارش جوریه این میره بازرسی داخل اداره نیس بازرس شرکت گازه

سخت شد که آیدیشم نداری حتی؟

فقط پیج اینستا دارم که خودم اینستا ندارم قبلا داده بود اسکرین گرفتم آخه پیام بدم چی بگم🤦‍♀️

فقط پیج اینستا دارم که خودم اینستا ندارم قبلا داده بود اسکرین گرفتم آخه پیام بدم چی بگم🤦‍♀️

اینستا نصب کن خب

یه استیکر بفرس ببین واکنشش چیه😂اگه اوکی بود که هیچ اگه نبود بازم دیلیت بزن

اینستا نصب کن خبیه استیکر بفرس ببین واکنشش چیه😂اگه اوکی بود که هیچ اگه نبود بازم دیلیت بزن

😂😂😂😂😂خدایا ببین مجبور به چه کارایی آدم میشه بسوزه پدر عشف

😂😂😂😂😂خدایا ببین مجبور به چه کارایی آدم میشه بسوزه پدر عشف

😂 بگو دیدمت هواتو کردم 

ولی خدایی دیگه شمارشو بگیر داشته باش 

واقعا ضایس همه چی در حد یه اکانت باشه 😁

😂 بگو دیدمت هواتو کردم ولی خدایی دیگه شمارشو بگیر داشته باش واقعا ضایس همه چی در حد یه اکانت باشه � ...

۲هفته بود حرف میزدیم تو ۲هفتع انقدر مودب بود کلمات کتابی خجالت کشیدم واالا بهش بگم شماره فکر میکردم سرد شده یا پشیمون دیگه زیاد پیام نمیده ولی پریروز اونطور دیذم فهمیدم دوسم داره❤️‍🩹 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز