2777
2789

من اصلا حس بویاییم قوی نیست بوی غذاها و... را میفهمم اما اصلا و اصلا بوی عرق ادمها را حس نمیکنم تنها بویی که حس نمیکنم بوی عرق ادمها است حتی از بقیه شنیدم عرق ادمها بو میده وگرنه من که حسش نمیکنم به نظرتون این خوبه یا بد؟ کلا بوهای بد را زباد حس نمیکنم بیشتر بوهای خپب را حس میکنم تا بوهای بد را  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خوبه ادم حساس نباشه من یه دوستی داشتم همیشه گرفتار بود بوی بد و خوب هم نداشت به شدددت حساس من همه اش میگفتم سعی کن حساس نباشی . ولی خودم باردار شدم بویاییم یهو قوی شد گرفتار بودم کوچکرین بوها رو میفهمیدم توی محیط عمومی بخوای بری سخته واقعا هم بوی خوب برات تند و شدید میشه هم بوی بد فرق نداره  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدر خوب یه نعمته واقعا قدرش رو بدون

فکر کنم خدا سهم تو رو داده به من اینقدر اذیتم مخصوصا جاهای عمومی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چقدر خوب یه نعمته واقعا قدرش رو بدونفکر کنم خدا سهم تو رو داده به من اینقدر اذیتم مخصوصا جاهای عمومی

چرا بک سری بدیهایی هم داره مثلا ممکنه یک مواد غذایی داخل اتاقم اینقدر بمونه بو بده اما خودم حس نکنم و یک نفر داخل اتاقم بیاد تازه بفهمه  

بعضی ها تو خیابون یا مترو کنارت که وایمیسن یا دارن راه میرن بوی بد میدن،

مگه حس بویاییت هوشمنده که بوهای خوب رو بفهمه و بوهای بد رو نه، برام عجیبه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
بعضی ها تو خیابون یا مترو کنارت که وایمیسن یا دارن راه میرن بوی بد میدن،مگه حس بویاییت هوشمنده که بو ...

بوی عرق را بیشتر حس نمیکنم بقیه بوها را باز یک سره میفهمم اصلا اصلا بوی عرق را نمیفهمم

خیلی خوبه باید بگی خداروشکر😅منی که اگه برم خونه کسی کتلت سرخ کنن یا سیگار بکشن وقتی میام خونه باید ...

منم وقتی میرم خونه مادرشوهرم قلیون بکشه لباسامو میشورم 🤐

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا بک سری بدیهایی هم داره مثلا ممکنه یک مواد غذایی داخل اتاقم اینقدر بمونه بو بده اما خودم حس نکنم ...

عه اینقدر ضعیف؟از تصورم خارجه 

چون از وقتی یادمه با بوها درگیرم.حتی بوهای خوب اگه زیاد باشه اذیتم میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم