من اصلا حس بویاییم قوی نیست بوی غذاها و... را میفهمم اما اصلا و اصلا بوی عرق ادمها را حس نمیکنم تنها بویی که حس نمیکنم بوی عرق ادمها است حتی از بقیه شنیدم عرق ادمها بو میده وگرنه من که حسش نمیکنم به نظرتون این خوبه یا بد؟ کلا بوهای بد را زباد حس نمیکنم بیشتر بوهای خپب را حس میکنم تا بوهای بد را
اتفاقا خوبه ادم حساس نباشه من یه دوستی داشتم همیشه گرفتار بود بوی بد و خوب هم نداشت به شدددت حساس من همه اش میگفتم سعی کن حساس نباشی . ولی خودم باردار شدم بویاییم یهو قوی شد گرفتار بودم کوچکرین بوها رو میفهمیدم توی محیط عمومی بخوای بری سخته واقعا هم بوی خوب برات تند و شدید میشه هم بوی بد فرق نداره
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فکر کنم خدا سهم تو رو داده به من اینقدر اذیتم مخصوصا جاهای عمومی
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چرا بک سری بدیهایی هم داره مثلا ممکنه یک مواد غذایی داخل اتاقم اینقدر بمونه بو بده اما خودم حس نکنم ...
عه اینقدر ضعیف؟از تصورم خارجه
چون از وقتی یادمه با بوها درگیرم.حتی بوهای خوب اگه زیاد باشه اذیتم میکنه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم