2777
2789
عنوان

سوزش ادرار

143 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید ی مدت پیش سوزش ادرار داشتم دکتر رفتم عفونت ادراری داشتم و اینکه  دکتر برام قرص نوشت  و مصرف کردم خوب شدم دوبار آزمایش  ادرار دادم ولی الان بعد چند وقت بازم سوزش ادرار دارم خسته شدم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم  ترا خدا راهنماییم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو دارو قوی تر بگیر یک مدت منم درگیرش بودم 

بهم سفالکسین و فنازوپیریدین داد و فوم ششستوی بانوان 

یک کپسول یخچالی هم داد روزی یک دونه باید می‌خوردم 

عالی بود رفت که بره سوزشم  برو دکتر ببین چی بهت میده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

هنوزم عفونت داری دوباره باید بری آزمایش بدی دوباره بهت قرص بده تا خوب شی

آخه دفعه دوم ک آزمایش دادم دیگه نداشتم البته برج پنج بود خیلی دارم اذیت میشم عصبی شدم ی هفته پیش هم سرما خورده بودم آلرژی شده برام حالا اینم اومد سربارش شد 

هنوزم عفونت داری دوباره باید بری آزمایش بدی دوباره بهت قرص بده تا خوب شی

تازه برنامه ورزشیم هم تازه عوض شده تمام عضلات پایین تنه ام ب شدت گرفته دیروز تمرین سنگین داشتم اصلا نمیتونم بلند شم 

برو دارو قوی تر بگیر یک مدت منم درگیرش بودم بهم سفالکسین و فنازوپیریدین داد و فوم ششستوی بانوان یک ک ...

ژل شستشو استفاده میکنم اما الان نمی‌دونم چیکار کنم قبلاً منم خوردم اینا رو خیلی سوزش اذیت کننده س جوری ک تو خواب و خستگی بیدارم کرد خسته شدم بخدا ی هفته پیش دکتر بودم کلی خرج کردم برا سرما خوردگی باز الان اینجوری شدم 

آخه دفعه دوم ک آزمایش دادم دیگه نداشتم البته برج پنج بود خیلی دارم اذیت میشم عصبی شدم ی هفته پیش هم ...

منم همینجوری بودم سونو هم رفتم دادم گفت کیست و تنبلی تخمدان داری ولی فعلا به قرص نیاز نیست چون پریودیم منظمه برا سوزشم قرص داد خوب شدم البته من آزمایش همه چیو بردم پیش متخصص زنان نشون دادم اون قرص نوشت

تازه برنامه ورزشیم هم تازه عوض شده تمام عضلات پایین تنه ام ب شدت گرفته دیروز تمرین سنگین داشتم اصلا ...

ورزشم به من گفت حتما ورزش کن تا کیستت بزرگ نشه و فلان اون بحثش جداست ولی سوزش ادرار عفونته احتمالا

ژل شستشو استفاده میکنم اما الان نمی‌دونم چیکار کنم قبلاً منم خوردم اینا رو خیلی سوزش اذیت کننده س جو ...

فنازوپیریدین بخور آروم بشی در پنج دقیقه سوزشت قطع میکنه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»