2777
2789
عنوان

ب نظرتون میشه ادما رو تغییر داد

314 بازدید | 44 پست

من ی خواستگار دارم

از نظر قیافه و درآمد متوسطه

ولی اخلاقش ، ی خوبیایی داره ک جای خود

ولی بدی هاش جوریه ک هم خودم هم خانوادم نظرشون منفیه

اجتماعی نیست.خجالتیه. ریز بینه جزئی نگره. ایرادگیره 

ب نظرتون اگ بره مشاور ممکنه اصلاح بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا

آدم که قحط نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خجالتی بودنش شاید 

ولی اون یکی موارد 

اصلا بهش فکرم نکن

عزیزم آسوده نشستی خونه بابات 

زندگیتو بکن تا آدم مناسب بیاد 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
خجالتی بودنش شاید ولی اون یکی موارد اصلا بهش فکرم نکنعزیزم آسوده نشستی خونه بابات زندگیتو بکن تا آدم ...

اخه میدونی خیلی عذاب وجدان دارم

چهارماهه باهاشم

اونم از من خوشش میاد😞😞😞

آدما فقط میتونند خودشون رو اصلاح کنند نه دیگران رو آدم خودش باید بخاد عوض بشه وگرنه با حرف هیچ احدی  تغییر  نمیکنه 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

همکارم یک‌خ‌استگار داشت اول پسند کرد بعد باز بهم زد دوبار اومد باز گفت به دلم نیستی و بهم‌زد سه باره باز خودش اومد جلو و یک‌مدت بود باز گفت به دلم ننشستی ،برا بار چهارم اومده جلو بنطرتون چیکار کنه 

همین ویژگی هایی ک گفتم؟

خجالتی نبود

ولی از اجتماع خوشش نمیومد فقط دوس داشت بچپه تو خونه

هی گیر بده این چیه اون چیه ایراد بگیره روانی کنه

پیر میشی بخدا نکن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

آدما فقط میتونند خودشون رو اصلاح کنند نه دیگران رو آدم خودش باید بخاد عوض بشه وگرنه با حرف هیچ احدی ...

فک کن خودش بخاد

چطور ادمی ک ۳۰ سال رو رد کرده میتونه انقد ک من میخام تغییر کنه

نه ، قمار و ریسک نکن.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم