2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیم خوبه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اولا ک کافیه دوما جوارب رو با جین بخر مطمنم ارزون تر در میاد بگرد پیدا  کن تا عیدم زیاد مونده حالا 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

ببین عزیزم توی باسلام میتونی یه سری چیزا مثل گل سر و خط کش های قشنگ فانتزی و لوازم با قیمت پایین به تعداد بگیری برای اقایون جوراب ۲۵تومنی هم هست که جنسش متوسطه جوراب ۱۵تومنی جنس ضعیفه...برای خانمها هم بگردی از همین چیزا پیدا میشه

قاشق نشسته

پارسال مادربزرگ یکی از اقوام یه حرکت قشنگی زده بود،اسکناس ده تومنی رو تزیین کرده بود با تور و شکلات..خیلی شیک بود..همه به ذوق و شوقش نگاه میکردن...نه مبلغ

قاشق نشسته
حالا جرا جوراب گلسرم خوبه برا پسرا هم انگشتری چیزی

اره دیگه حالا من کلی منظورم این بود ک قطعا لازم نیس ک پول بدن 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه