2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیاین

249 بازدید | 43 پست

اگ هر روز یک شات قهوه بخورم ک خواب الود نباشم چون درس میخونم بعد صبحانه فقط یک شات هر روز نه بیشتر مشکلی واس سلامتیم پیش میاد ؟ 

یا اینک قهوه بی تاثیر نمیشه اینجوری چون هر روز میخورم ؟ 

راستی میدونین جایگزین قهوه چیه واس بیدار نگه داشتن ک‌بخوام اون بخورم مثلا ممنون میشم راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه پریدن خوابت یکم نرمش کن و ویتامین سی و سیب تازه بخور. قهوه خواب منو نمیپرونه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

اگه اضطراب داری نخور بدتر میکنه وگرنه جز رنگ دندون ضرری نداره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
قهوه اگه بدون شکر خورده بشه کلی مزایا داره برای سلامتی و به ویژه برای کبدبا خیال راحت بخور

برا کیست سینه چی

من زیاد قهوه میخورم کیست سینه هم دارم میگن خکب نیس...ولی نمیتونم ترکش کنم خیلی معتادشم

ببین نسکافه گلد مدل دی کافهبخر و شکر هم ترجیحا شکر قهوه ای استفاده کن چون کافئین نداره

کافئین نداشته باشه پس چجوری سرحالش کنه

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁