2777
2789
فستینگ خیلی خوبه من ۱۰ ۱۴ هستم سه یا ۴ روز در هفته فقط امتحان کن ببین با کدومش راحت تری مواظب باش فش ...

چیا تو فاصله اش میخورید گلم. الان من صبحانه هم نخوردم کمی دلم داره ضعف میکنخ عیبی نداره برم بوفه بیسکوییت بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیا تو فاصله اش میخورید گلم. الان من صبحانه هم نخوردم کمی دلم داره ضعف میکنخ عیبی نداره برم بوفه بیس ...

صبحانه رو ک اصلا با شیرینی جات شروع نکن بیسکوییت کیک کلوچه اصلا خوب نیست

خرما لقمه پنیر .صبحانه سالم 

چیا تو فاصله اش میخورید گلم. الان من صبحانه هم نخوردم کمی دلم داره ضعف میکنخ عیبی نداره برم بوفه بیس ...

ن دیگ باید کلا خوراکی مغازه بزاری کنار قند مصنوعی حذف کن اونم رو لاغری خیلی تاثیر داره

بیست کیلو

یه رژیم سراغ دارم ۴۰ روزه اصلا اصلا به بدن و سلامتی اسیبی نمیرسونه اما اون اگر تلاش کنی و ورزشم درکنارش انجام بدی نهایتا ۱۰ تا یا حالا یکم بیشتر کم کنی  

اما تا پایان رژیم فکرنکنم ۲۰ تا بشه 

من خیلی رژیمای مختلف گرفتم

باشکاه تاحدودی

پیاده روی

انواع اقسام نخوردنا

چ پرخوری های عصبی

ووو

ولی مجدد همش برگشت

اواخر دیگ پادرد کمر درد هم داشتم

عمل کردم

وحالا تااینجای کار راضی ترینم

درسته باید لایف استایل وسبک زندگی عوض بشه

ولی دیگ برام اخرین راه بود وخسته بودم ازرژیم

اگه وزنت بالاست بهش فکر کن تحقیق کن

عمل کن 

قند حذف کن برای خودت لقمه سالم ببر. الان بیسکوییت بخوری قندت میره بالا بعد به سرعت افت میکنت خیلی گرسنه میشی و بیشتر از حد معمول ناهار میخوری

همتای مامانم بودم❤

ببین اگه می خوای لاغر بشی خیلی مهمه چی انتخاب می کنی برای خوردن. غذای سالم بخور بیسکویت قند شکر حذف کامل‌. خرما همیشه پیشت باشه به جاش. یا از عسل استفاده کن. من سه وعده ام رو دارم توی ۱۰ ساعتی که می خورم‌ میوه هم حتما بخور آروم آروم وزنت میاد پایین 

خیلی مهمه که قند و شکر مصنوعی حذف بشه. الان ضعف کردی بخور یه چیزی از فردا شروع کن. 

امروز فکر کن برنامه ریزی کن که بیرون میری چی ببری واسه خوردن که نیازی به بیسکویت و ... نباشه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

یه رژیم سراغ دارم ۴۰ روزه اصلا اصلا به بدن و سلامتی اسیبی نمیرسونه اما اون اگر تلاش کنی و ورزشم درکن ...

چه رژیمی عزیزم؟

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃