2777
2789
عنوان

معلمان حق التدریس کیا هستن

76 بازدید | 5 پست

سلام من مهر ماه حق التدریس میشم و شش ماهه که ازدواج کردم و شهر پدریم تا شهر شوهرم یه ساعت فاصله هست بعد استخدام که بشم باید برم شهر پدریم اما از نظر مالی خداروشکر شوهرم اوکیه حالا با هم که صحبت کردیم میگه خیلی اذیت میشی هی بری و بیای 

حالا من موندم چیکار کنم برم یا نرم 

هیچ چیز ب اندازه شوهرت و زندگیت مهم نیست عزیزم

اولویت باید ایشون باشه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم میرفتم.من مث شما اول ازدواجم استخدامی قبول شدم نرفتم.الان پشیمونم.در ضمن وضعیت مالی همسرمم خ ...

عزیزم پشیمون شدین خب من بیشتر همین مسیرش رو میگم که باید برم و بیام