2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرگ سعادته یه فیلسوف میگفت سقراط یا ارسطو

غلط کرده

من بمیرم که دوتا بچه ام رو بزرگ میکنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

دوستدارم سنگ قبرم یا مشکی باشه یا ازین رنگای زرد هست نارنجیه چه نمیدونم.

بعد هیچی روش ننویسند حتا تاریخ مرگ و اسم.

فقط یه شعر نوشته بشه با فونت ریز  با این مضمون که مرا به گریه های دروغین بعد مرگ نیازی نیس کسی سرمزارم نیاد . چون تنها همدمم وقتی زنده بودم کسی بودکه پابه پام بود  و اون شوهرم بود و همین برایم کافیست. حالا قسمت اولش  رو به شعر درآوردم قسمت دومش رو هنوز فکر نکردم چطور به شعر بنویسم  ولی دوستدارم همچین چیزی باشه . البته اگه ارامگاه قانونش اجازه بده که بشه بدون اسم و تاریخ دفن بشه آدم.

دلمم نمیخواد عکسم یا چیزی رو سنگ باشه و جای شمع و چیزی نداشته باشه فقط یه قلب خیلی کوچولو آخر شعر هک بشه . گل و ... هم نمیخوام بکارند کنار قبرم. چون میدونم شوهرم بعد مرگم نمیاد آرامگاه .چون میگه وقتی تو قلبت باشه دیگه نیازی به مزارش نداری. برای همین بقیه برام مهم نیستن چون وقتی زنده بودم آزارم دادن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

دوستدارم سنگ قبرم یا مشکی باشه یا ازین رنگای زرد هست نارنجیه چه نمیدونم.بعد هیچی روش ننویسند حتا تار ...

قشنگ بود من یه بیو میخوام واسه واتساپم غمگین و گنگ چیزی نداری