2777
2789
عنوان

مهمان

216 بازدید | 14 پست

در ماه چندبار مهمون دعوت میکنید یا مهمون میاد خونتون ؟(واسه شام و ناهار منظورم هست)

ترجیح میدین مهمونی بدین و به خودتون خوش بگذره یا همون پول رو واسه بچه هاتون چیزی بخرید یا جمع کنید واسه آینده بچه هاتون؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون زیاد میاد خونمون گاهی به هر روز میرسه .

ولی خودم هفته ای یکبار یا ۲ هفته یکبار مهمونی میرم.

اصلا قابل قیاس نیست هر کدوم به جای خودش نیاز هست و باید براشون برنانه ریزی کرد که به هر دو برسیم

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

ما که هنوز ازدواج نکردیم و بچه هم طبیعتا نداریم.ولی آخریه فکر بکریه.

آخه اطرافم میبینم هرکی پیشرفت کرده اصلا یکبار مهمونی نداده یا اگر کسی رفته خونش نهایتا آب دوغ خیار یا آش دوغ و چیزای ارزون داده بااینکه پول هم داشته و زندگیش خوب جمع کرده خونه خوب ماشین خوب خریده و آینده و امکانات واسه بچش

...

مهمون زیاد میاد خونمون گاهی به هر روز میرسه .ولی خودم هفته ای یکبار یا ۲ هفته یکبار مهمونی میرم.اصلا ...

اخه ممکن نیست مگر اینکه فوق العاده پولدار باشی

...

سال یک مرتبه اونم عید شاید فقط هم خانواده خودم و همسرم:دیگه با عمو دایی  وعمه و خاله کاری نداریم 

اوایل سالی یک بار یا دوبار عمو عمه شوهرمک میگفتم .

الان دیگه نههه

آخه اطرافم میبینم هرکی پیشرفت کرده اصلا یکبار مهمونی نداده یا اگر کسی رفته خونش نهایتا آب دوغ خیار ی ...

من هم بر عکس شو دیدم

بچه ها از بچگی رفتن سر کار چون پدرشون پیر با بچه زیاد

پسرا کار گری می کردن البته در آمدشونم خوب بود تقریبا

مادر بنده خدا جای مدیریت و پس انداز

همش سوغاتی برا فامیل مهمونی  نذری 

مهمان شهر دور میمود حسابی براشون خرج می کرد

بلاخره روزی رسید مامان مریض شد و به رحمت خدا رفت  پسرا چند تا شون مجرد موندن بدون پس انداز

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
طرز فکر پیرزنای نود ساله

من مهمانی میدم ،ومعتقدم همین کار باعث گشایش روزیمون میشه وبرای آینده بچه هام اصلا نگران نیستم،چون واقعا خداوند همون روز میبینی یه پرونده خوب برام می‌فرسته با پول کلان

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز