یه همکار داریم سرگروه آموزشی هست ، مدیر گفته کاری چیزی بود میتونی از این راهنمایی بگیری ، اوایل هم خیلی خوب راهنمایی کرد و اینا واسه یه موضوعی ، بعدش اصلا جوری تغییر کرد شوکه شدم ، مثلا یه چیزی میپرسیدم ، ۳ روز یا ۷ روز بعد جواب میداد ، خب معقول نیست آدم ۳روز گوشیش چک نکنه، دیگه منم ازش کمک نخواستم ولی به مدیر هم نگفتم که ازش کمک نخواستم راجب یه موضوع ، تظاهر کردم که این راهنماییم کرد ، چندماه هیچ پیامی رد و بدل نشد ، دوباره سه هفته پیش پیام داد و یکم احوالپرسی و راجب بایگانی امتحانا یچیزایی گفت ، اصلا راستش نمیفهمم چرا یجوریه طرف ، نظرم اینه واقعا نه من کمک بخوام ازش نه اون پیام داد جواب بدم ، طرف یجور بد برخورد میکنه حتی وقتی خودش پیام میده ، اوایل اینجور نبود یهو اینجور شد 😐 تنها آدمی هست در شوکم که چرا برخوردش ترسناک و عجیب غریب هست ، تا حالا دیدین یکی ۷روز گوشی چک نکنه؟😐
احتمالا مشکلی توی زندگیش داره وگرنه آدما هر لحظه گوشی چک می کنند معتاد و وابسته به گوشی شدند الان یک نفر هم نیست بیشتر از یک روز طاقت بیاره و سراغ گوشی نره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من گاهی چک نمیکنم. تمام پیامرسانهام سایلنت هستن و باید یادم بیفته برم نگاه کنم. ولی رفتار ایشون به ن ...
اره عجیبه ، بازدید داشت ،جواب منو نمیداده قطعا ، منم حس مزاحمت پیدا کردم و پیامی ندادم ، خود طرف بعد از چند ماه اومده پیام داده باز با همون رفتار عجیب ، بخدا هنوز تو شوکم ، اولین آدم اینقدر عجیب 😐