2777
2789
عنوان

همکار

89 بازدید | 8 پست

یه همکار داریم  سرگروه آموزشی هست ، مدیر گفته کاری چیزی بود میتونی از این راهنمایی بگیری ، اوایل هم خیلی خوب راهنمایی کرد و اینا واسه یه موضوعی ، بعدش اصلا جوری تغییر کرد شوکه شدم ، مثلا یه چیزی می‌پرسیدم ، ۳ روز یا ۷ روز بعد جواب میداد ، خب معقول نیست آدم ۳روز گوشیش چک نکنه، دیگه منم ازش کمک نخواستم ولی به مدیر هم نگفتم که ازش کمک نخواستم راجب یه موضوع ، تظاهر کردم که این راهنماییم کرد ، چندماه هیچ پیامی رد و بدل نشد ، دوباره سه هفته پیش پیام داد و یکم احوالپرسی و راجب بایگانی امتحانا یچیزایی گفت ، اصلا راستش نمی‌فهمم چرا یجوریه طرف ، نظرم اینه واقعا نه من کمک بخوام ازش نه اون پیام داد جواب بدم ، طرف یجور بد برخورد می‌کنه حتی وقتی خودش پیام میده ، اوایل اینجور نبود یهو اینجور شد 😐 تنها آدمی هست در شوکم که چرا برخوردش ترسناک و عجیب غریب هست ، تا حالا دیدین یکی ۷روز گوشی چک نکنه؟😐 

...

من گاهی چک نمیکنم. تمام پیامرسانهام سایلنت هستن و باید یادم بیفته برم نگاه کنم. ولی رفتار ایشون به نظرم عجیبه چون میدونسته ممکنه پیام بدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا مشکلی توی زندگیش داره وگرنه آدما هر لحظه گوشی چک می کنند معتاد و وابسته به گوشی شدند الان یک ...

اخه معقول نیست ، بماند که من حس میکردم قطعا واسه سر زدن اومده ،پیام منو جواب نداده،بازدید داشت دیگه 

...

من گاهی چک نمیکنم. تمام پیامرسانهام سایلنت هستن و باید یادم بیفته برم نگاه کنم. ولی رفتار ایشون به ن ...

اره عجیبه ، بازدید داشت ،جواب منو نمی‌داده قطعا ، منم حس مزاحمت پیدا کردم و پیامی ندادم ، خود طرف بعد از چند ماه اومده پیام داده باز با همون رفتار عجیب ، بخدا هنوز تو شوکم ، اولین آدم اینقدر عجیب 😐

...

اره عجیبه ، بازدید داشت ،جواب منو نمی‌داده قطعا ، منم حس مزاحمت پیدا کردم و پیامی ندادم ، خود طرف بع ...

حس میکنم مدیر ازش پرسیده کار چطور پیش میره که یهو بعد از چند ماه پیام داده.

بهتر بود خیلی سرد و خلاصه جواب بدی و زود مکالمه رو تموم کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عجیب ترین آدمی که دیدم وااای

درگیرش نشو محیطای کاری پر از این عجایبه. تازه اگه در ارتباط مستقیم با ارباب رجوع باشی؛ گاهی واقعا حس میکنی نیازه نیم ساعت به افق خیره شی.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز