2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملی گرای افراطی که نمیدونم یا به مردم آلمان گفته میشد یا ایتالیا

فک کنم اول راست گراهای ایتالیا گفتن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

وقتی یه نظام دیکتاتور باشه 

و یه گروه که نه به گروه موافق نظام نه مخالف تعلق دارن اما همه کار واسه حفظش انجام می دن به عمل اون گروه می گن فاشیسم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
بنظرم فاشیسم ها اختلال سادیسم دارن نظر توچیه؟

فکر نکنم، اکثرا آدمهایی هستن که چون منفعتشون تو حفظ اون نظام هست ازش دفاع می کنن

مثلا اوانجلیست های آمریکا چون معتقدن یه روز مسیح از بیت المقدس ظهور می کنه پس باید کمک کنیم اسرائیل تو بیت المقدس خون بریزه تا مسیح ظهور کنه 

نمی تونم بگم سادیسم دارن راستش چون ادمی که سادیسم داره خلق و خوش فرق داره علاقه به زجر دادن داره

فکر نکنم، اکثرا آدمهایی هستن که چون منفعتشون تو حفظ اون نظام هست ازش دفاع می کننمثلا اوانجلیست های آ ...

بنظرت کسی ک بچه‌های کوچیک رو ی ملت رو میکشه روحیه خشم وازارنداره؟

ی فیلم سادیسمی دیدم ک فاشیسم ها نقش اصلیش بودن

ب اینتیجه رسیدم واقا اینطوره

بنظرت کسی ک بچه‌های کوچیک رو ی ملت رو میکشه روحیه خشم وازارنداره؟ی فیلم سادیسمی دیدم ک فاشیسم ها نقش ...

نمی دونم من اطلاعاتم کافی نیست 

فقط می دونم سادیسم عادت!!! به زجر دادنه

وگرنه خلق و خوی وحشی رو خیلیا دارن و من اسم خاصی واسش نمی دونم 

بنظرت کسی ک بچه‌های کوچیک رو ی ملت رو میکشه روحیه خشم وازارنداره؟ی فیلم سادیسمی دیدم ک فاشیسم ها نقش ...

فرقی نمیکنه تهش همشون یکی هستن

مثلا آمریکا ادعای لیبرال بودنش گوش فلک رو کر کرده، از طرفی هزینه های جنگ اسرائیل با غزه رو میده!

به یک لیبرال خش بنداز، تا عربده ی یک فاشیست رو بشنوی...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)