2777
2789
عنوان

رها میکنم

93 بازدید | 22 پست

دیگه تصمیم گرفتم رها کنم 

هرکس که ناراحتم می‌کنه و جلوی پیشرفتمو میگیره 

بارها توضیح دادم که ناراحتم می‌کنه این کار اما گفتن باشه و تکرار کردن منم رها میکنم و اهمیت نمی‌دم 

به آرزوهام فک میکنم و براشون تلاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به آرزوهات برسی😇

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

آنگاه که رها کردی بدست آوردی

دقیقا مگه من چیم کمه که کسایی که دوسشون دارم برام خرج نکنن 

خرج کردن منظورم فقد پولی نبس (زمان . محبت .وفاداری. ارزش قائل بودن)

دقیقا مگه من چیم کمه که کسایی که دوسشون دارم برام خرج نکنن خرج کردن منظورم فقد پولی نبس (زمان . محبت ...

تبریک میگم بهت قدم اول برداشتی برای خودشناسی و قدم گذاشتن به درون خودت 👏🌺

اگه درون مون درست کنیم بیرون مون درست میشه

و عشق عشق می آفریند...

دنبال پروانه ها نرو به باغچه ات برس پروانه ها خود خواهند آمد

خسته شدم از بس که توضیح دادم و گفتم ویا حالمو بد میکنن انقد خواستم وضعیت زندگیمو درس کنم حس میکنم اخلاقم پسرونه شده 

اما از این لحظه به بعد فقد قراره به خودم برسم و روی هدفام کار کنم کسی که واقعا دوسم داشته باشه تشویقم می‌کنه اگه ام نه که معلوم میشه از اول رفتنی بوده

سلف لاو یا دوست داشتن خود کلید اصلی همینه برو سمت دوست داشتن خود همه چیز درست میشه بدست میاد

میخام همین کارو کنم عقده شده برام که از کسی گل بگیرم یا سوپرایز بشم یا اینکه اونا پیش قدم بشن برای ارتباط برقرار کردن باهام 

اما این کارارو خودم واسه خودم میکنم به خودم گل میدم موهامو شونه میکنم به پوستم میرسم...

خسته شدم از بس که توضیح دادم و گفتم ویا حالمو بد میکنن انقد خواستم وضعیت زندگیمو درس کنم حس میکنم اخ ...

👏🕊💫شروع بیداری

این نقطه..‌.

معجزه نوشتن فراموش نکن بنویس هر آنچه در ذهن داری بر قلم بیار آرزوهات هدف هات احساساتت همه چیز 

بعد ببین معجزه رو 

و عشق عشق می آفریند...

میخام همین کارو کنم عقده شده برام که از کسی گل بگیرم یا سوپرایز بشم یا اینکه اونا پیش قدم بشن برای ا ...

میفهمم درک میکنم و خود گذروندم 

عمیقا بازم تبریک میگم بهت خدارو شکر کن بابت اینکه میخوای بری سمت تغییر سمت آگاهی رشد یک قدم جلویی از خیلی ها 

مشکل ما اینه نیازمندیم اگه احساس نیازمند بودن رو از خود دور کنیم بتونیم با تنهایی خودمون کنار بیاییم و خودمون رو در آغوش بگیریم رشد می کنیم عشق رو اول درون خودمون پیدا کنیم و بعد عشق خودش میاد گل میاد آدم ها میان 

همه چیز فقط درونه

و عشق عشق می آفریند...