2777
2789
عنوان

ایییییییییی خدا

150 بازدید | 15 پست

هلاکم از بی خوابی😣😣شب تا صبح از ترس زلزله هوشیارم که مثلا بقیه خوابن من هواسم باشه.الانم که بچه ها راهی مدرسه کردم به جا اینکه کمی بخوابم انرژی بگیرم باز نگرانم نکنه تو تایم مدرسه زلزله بشه😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم زلزله که گفتن منتفيه نمياد راحت بخواب اخه ماد بچه بايد خوب بخوره خوب بخوابه سرحال باشه تا بچه هاشم انرژى مثبت بگيرن خدا حالا حالا ها با ما کار داره خيالت راحت باشه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

من که داغون شدم بخدا،یه کیف لوازم ضروری لباس گرم تو صندوق ماشین گذاشتم،صبح تا سه بعدازظهر شوهرم سرکاره،با یه دختردوساله توخونه از استرس میمیرم،خدا به ههمون رحم کنه،ادمی هم نیستم که تا زلزله بیاد فرار کنم،فقط شوک میشم،نگران دخترمم

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
سلام عزيزم زلزله که گفتن منتفيه نمياد راحت بخواب اخه ماد بچه بايد خوب بخوره خوب بخوابه سرحال باشه تا ...

نگفتن که صد در صد منتفیه از قرمز فقط به زرد رفته

الانم با لباس بیرون نشستم رومبل،به کیف کوچولو هم اماده کردم لباس گرم برا دخترم،شوهرمم نیست ماشینو برده،چکار کنم،توروخدا دعا کنید 

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
آدم هر چی باشه فقط مادر نباشه😐که این مادر بودن عجب دل بزرگی میخواهد

برازلزله سنجى دو تا ليوان شيشه اى کنار هم يکى هم رو اون دوتا بزار خودت بخواب اگه اتفاقى بيفته ليوانا صدا ميده بيدار ميشى البته رو اپن خوبه که بزارى

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
برازلزله سنجى دو تا ليوان شيشه اى کنار هم يکى هم رو اون دوتا بزار خودت بخواب اگه اتفاقى بيفته ليوانا ...

بیشتر حالت روحیش داره منو عذاب میده.یه شهر کوچیک مثل سر پل ببین چقدر گمشده داشت