2777
2789
عزیزم این قضیه هست ولی از طرفی کردستان مردم اروم تری نسبت به کرمانشاه دارههمچنین تجربه ی من اینطور ب ...

مهربونی و مهمون نوازی و موافقم ولی فارسی حرف زدن و نه

و انفاقا کرد های کردستان که شر تر و خطرناک ترن😐

نه همه ولی خب کلا تو قوم کرد بخواد حرف از شری باشه حرف از اونجاعه 

ماشاءالله سلاح اینا هم که ازاده و دارن همه

مهربونی و مهمون نوازی و موافقم ولی فارسی حرف زدن و نهو انفاقا کرد های کردستان که شر تر و خطرناک ترن� ...

نه عزیزم این حرفو نزن صلاح کجا بود

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهربونی و مهمون نوازی و موافقم ولی فارسی حرف زدن و نهو انفاقا کرد های کردستان که شر تر و خطرناک ترن� ...

سلاح کجا بود وا... توی کرمانشاه که مدام دعواهای خیابونی هست و قتل و اینا که اوضاع بدتره

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

سلاح کجا بود وا... توی کرمانشاه که مدام دعواهای خیابونی هست و قتل و اینا که اوضاع بدتره

همه جای ایران که دعواهای خیابونی پیش میاد

همه جای ایران که دعواهای خیابونی پیش میاد

نمیدونم دعواهای اینجا رو دیدی یا نه

ولی توی کدوم شهر قمه و شمشیر درمیارن و فحش های رکیک میدن؟ 

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

نمیدونم دعواهای اینجا رو دیدی یا نهولی توی کدوم شهر قمه و شمشیر درمیارن و فحش های رکیک میدن؟

من یه رگه ام کرمانشاهیه از اون دعواها بدترشو توی کرج یا جنوب شهر تهران دیدم

من یه رگه ام کرمانشاهیه از اون دعواها بدترشو توی کرج یا جنوب شهر تهران دیدم

درسته ولی بازم این مدل چیزا توی همه جای شهر هست و واقعا ازاردهنده است

تازه احتمالا با مزاحمت های شدید هم برخورد داشته باشی

واقعا برای زنا جو بدی هست البته یه مقدار بهتر شده به نسبت قبل ولی بازم از بد بودن جو شهر چیزی کم نمیکنه

درسته ولی بازم این مدل چیزا توی همه جای شهر هست و واقعا ازاردهنده استتازه احتمالا با مزاحمت های شدید ...

عزیزم من خودم هم کرمانشاه هم سنندج هم تهران زندگی کردم .۱۷ ساله نتونستم با جو تهران کنار بیام