2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کوددای کرمانشاه از همه بهترن امیدوارم اونجایی باشه چون مثله فارسن واقعا تعصبی و ... نیستن 

ولی خب کردستان یه سری رفتارا و تعصبات و قوانین خاصی دارن خیلی سخته باهاشون تقریبا

چه جورین میشه بگید

ببین نمیدونم چطوری بیان کنم البته که همه اینطور نیستن

ولی با توجه به اینکه ۳ ماهه دانشجوی کرمانشاهم و میبینم کردستان و کرمانشاهی رو کاملا متوجه این تفاوت میشم

کردستانیا خیلی تعصب قومشون و افرادشون میکشن و به فکر هم قومیت خودشونن به نظرم پشت کردا در میارن تا فارس

تعصباتشونم روی موضوعات مختلف زیاده

خب ممکنه چون ماها فارسیم یکم سخت باشه برامون زندگی تو همچین اوضاع و مکانی که از لحاظ زبون و لباس نمیخوریم بهم

چون کوتاه نمیان سر زبون و همش کردی میگن یکم سخته شرایطش

یکم ممکنه از نظر مذهب و اعتقادات مشکل باشه 

عزیزم چیزی که من دیدم وشنیدم این هست (کلی میگم کاری به استثناها ندارم که حتماتوهمه چی استنثنایی هم وجودداره) مردای کرد بیشترشون وفاداران، بی شیله پیله ن ولی درعین حال یه خودخواهی خاصی ته وجودواخلاقشون هست و بامعرفتن

از کوردها خوشم نمیاد و تنفر دارم از قومیتم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

استرس گرفتم

عزیزم این قضیه هست ولی از طرفی کردستان مردم اروم تری نسبت به کرمانشاه داره

همچنین تجربه ی من اینطور بوده که اگر فهمن فارسی باهات عموما فارسی صحبت میکنن مگر خیلی پیر باشن و فارسی بلد نباشن یا کلا طرف باهات دشمنی داشته باشه!

با غریبه ها خیلی مهربون و مهمون نوازن یه سفر کوتاهم بری این دستت میاد

ولی خیلی یه خانواده دقت کن که مردسالاری شدید نداشته باشن چون توی بعضی خانواده های این منطقه هست؛ بعضیای دیگه هم معمولی و خوبن...

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫