2777
2789
عنوان

من وحشت دارم

1947 بازدید | 51 پست

بچه ها شوهرم خیلی منو میترسونه

تو حالا خودم دارم ظرف میشورم یهو‌میبینم کنارمه..خیلی میترسم..

یا من تو‌حال هستم اون خوابه یهو بی سر و صدا از اتاق میاد بیرون میره دستشویی من سکته میکنم..اکثرا با شرت و زیرپوش سفید هست..این بیشتر منو میترسونه..

دعواش میکنم..میگم صدا بده من بفهمم بیدار شدی..

گاهی یادش میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی ترسو تشریف دارم.مخصوصا که خواب باشم.البته از اونروز که از روم دستشو دراز کرد کنترلو برداره تی وی رو خاموش کنه یهو پریدمو نفسم بند اومد دیگه حواسش هست.حتی حواسم نباشه بخواد دستمو بگیره قبلش میگه نترسیااا😁

مامان نیستم.سابق.😗😗

مشکل خودمم هستاا چون تو هرکاری خیلی تمرکز میکنم.مثلا تو آشپزی دیگه صداهای اطرافمم نمیشنوم.از هرسایه رو دیوارم وحشت دارم مخصوصا بعد اون تجربه ترسناک

مامان نیستم.سابق.😗😗

همسره منم هیمنطور  بود اوایل ازدواج خیلی اهسته میومد کنارم  تا برمیگشتم  پشته سرمو نگاه میکروم میدیدم با یه خنده ملیح زل زده بهم 

یبار که به شدت ترسیدم دیگه انکارو نکرد و گذاشت کنار این شوخیشو  العان که  من تو اتاق تنها باشم قبلش اینقدر سروصدا میکنه  تا میاد تو اتاق من نپرم از جام 

شما هم خودتو یبار به غشی چیزی بزن 😂😂😂

دست خودم نیست.. تو‌تو‌خال خودت باشی یهو ببینی یکی کنارته نمیترسی؟

چرا منم ترسوام 😀😀 البته  شوهر من وقتی بیدار میشه عیال عیال گویان میاد پایین 😀😀 ولی شده که بخواد اذیتم.کنه بیاد پشت سرم بی سرصدا .... یهو برمیگردم میبینمش میترسم 

❤من و تو دیگه تنها نیستیم چون که 🌸 خدا با ما نشسته چای مینوشه ❤
مشکل خودمم هستاا چون تو هرکاری خیلی تمرکز میکنم.مثلا تو آشپزی دیگه صداهای اطرافمم نمیشنوم.از هرسایه ...

دقیقا منم مثله شمام غرق در افکارم میشم حسابی هیچی نمیفهمم از اطرافم 😆😆😆

منم چندشب پیش لامپ اتاق رو روشن نکردم رفتم اتاق خواب چیزی بردارم یهو دیدم یکی کنارم ظاهر شد ازبس جیغ زدم مردم شوهرم بود یه ساعت بعدش هم زلزله اومد دیگه داشتم واقعا دیوونه میشدم