2777
2789
عنوان

دوست پسر

99 بازدید | 11 پست

من دختربزرگم ۱۲ سالشه

وقتی تو سایت این قدر دختر میبینم که همه از تور کردن و چه میدونم دوست پسر و اینطور چیزا حرف میزنن دلم میلرزه

من نگران دخترمم نمیخوام وارد این مسائل بشه،مامانا تجربه هاشون رو بگن لطفا،چکار کنیم تا از دخترامون محافظت کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به عنوان ی دختر میگم 

براش چیزی کم نزار مثل رفیق باش 

بهش گیر نده دائم نگو نرو اینکارو نکن پسر بده دوست نشو باهاش و اینا 

یعنی ی کاری نکن که کنجکاو بشه 

یا اگه ابنکار و کرد بترسه بهت بگه 

اول از همه از نظر محبت چیزی براش کم نزارین 

بعدم مثل رفیق باشین باعاش که اگه خواست حتی با ی پسر دوست بشه بتونه بیاد بهتون ی گوشه ای بده واقعا اینطوری خیلی بهتره 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه🖤🕊️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

آها اینم بگم که مامان من اول تهاجمی برخورد کرد ودعوام کرد بعد ک دید از پیم برنمیاد باهام رفیق شد که حداقل هرغلطی میکنم درجریان قرار بگیره گندی نزنم که نشه جمعش کرد منم از وقتی دیدم مامانم رفیقمه خیلییییی آرومتر وعاقلتر شدم

عزیزم بخواد کاریو کنه میکنه متاسفانهمن خودمم خیلی محدود بودم توخونه ولی راهشو پیدا میکردم ومیپیچوندم

حالا میپیچوندی،راضی هستی،به نظرم کلی مشکلات روحی و دردسر با خودش میاره واسه آدم

حالا میپیچوندی،راضی هستی،به نظرم کلی مشکلات روحی و دردسر با خودش میاره واسه آدم

راستشو بخوام بگم از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون پشیمون نیستم بابت پیچوندنام چون بالاخره عشق وحال کردم تو زمانی که دلم میخواست انجام بدم اینم دورانی داره خودش که میگذره

فقط ناراحتیم از این بابته اگر بابام انقدر بهم سخت نگرفته بود منم دزدکیش انجام نمیدادم فقط بابت پنهون کاریم از بابام ناراحتم همین وگرنه بقیش تجربه شد و تودلم نموند