manelie مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3189 عنوان کمکم کنید🙃 150 بازدید | 11 پست من فردا میخوام یه چیزی بخرم ببرم همکلاسیام بفروشم ولی بر خلاف قوانین مدرسه هست چی بخرم پرفروش تره؟چون واقعا تنها درآمدی که میتونم داشته باشم اینه دعا کنین بخرن😂 کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :) 1403/11/01 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32923 خوراکی ببر، سمبوسه پیراشکی ، ساندویچ الویه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
manelie مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3189 خوراکی ببر، سمبوسه پیراشکی ، ساندویچ الویه بوفه داریم نمیتونم اینطوری مامانم میفهمه😂 کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32923 بوفه داریم نمیتونم اینطوری مامانم میفهمه😂 مدرسه دخترم بچه ها شمع کوچولو، گیره روسری ، انگشتر و ازین چیزا میارن، دخترای من که خیلی میخرند از همکلاسیاشون دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
قارپیز عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 2830 جوراب از عمده فروشیا بگیر ببر بفروش و یا میتونی با ندیر هماهنگ کنی بدلیجات کیلویی بخری ببری بفروشی بگی کمک خرج خانواده ام ک گیر ندن
مهربانویا عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1221 دستبند ببافم ببر بفروشدستبندپابندچیزای پینترستیآموزش هاشم تو نت رایگان هست بگرد پیدا کنفقط نخ میخادیا مهرهخیییلی خوب و جذابهدخترا هم سیر نمیشن ازین چیزاهی تنوع بدههی کارای جدید و بروز برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
manelie مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3189 دستبند ببافم ببر بفروشدستبندپابندچیزای پینترستیآموزش هاشم تو نت رایگان هست بگرد پیدا کنفقط نخ میخادی ... آره فقط نمی دونم چجوری برم بیرون مامانم نفهمه اجازه نمیده😂کاموا هام هم معلوم نیست چیکار کردههههه کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)
مهربانویا عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1221 آره فقط نمی دونم چجوری برم بیرون مامانم نفهمه اجازه نمیده😂کاموا هام هم معلوم نیست چیکار کردههههه ببین یعنی این مدل کارا ته ندارهاگه خلاق باشی کلی درآمد میتونی داشته باشیبعد که راه افتادی آموش هم میتونی بدی و بازم درآمد برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
manelie مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 3189 ببین یعنی این مدل کارا ته ندارهاگه خلاق باشی کلی درآمد میتونی داشته باشیبعد که راه افتادی آموش هم می ... ممنون😍 کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)