2777
2789

منم 

از شانس صفر

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفته ای رفیق لبریز بغضم این روزاهیشکی نمیفهمه منو خستم از این حالا و هوا(با ریتم یه آهنگ بخونید ...

اهنگه؟ اسمش چیه دانلود کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم 

تو زندگیم نه پدر داشتم

نه برادر 

یه مرد که حامی باشه.تکیه گاه باشه یه حرف قشنگ بهم بزنه

یه نامزدی هم کردم گفتم خداروشکر بالاخره منم سایه مرد رو سرمه

اما اونم بد دراورمد و تمام شد

دلم ازدواج میخواد 

نه برای مسائل جنسی

دلم امنیت میخواد.ارامش میخواد😔

اهنگه؟ اسمش چیه دانلود کنم

پیدا کردم مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همین طور دلم گرفته! 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.