2777
2789
عنوان

تو دلیم پسر شد🥲🥺

406 بازدید | 30 پست

خواهش میکنم بدون قضاوت حرف بزنین 

من خواهر نداشتم خاله نداشتم زندایی نداشتم مامان بزرگ نداشتم هیچ دوستی ام نداشتم 

از بچگی تنها بودم و حسرت خواهر داشتم 

خیلی دوست داشتم بچم دختر شه شوهرم و خانوادشم دختر دوست دشتتن ولی امروز رفتم سونو فهمیدم پسره 

انگار هیچ حسی بهش ندارم😭💔 خدا منو ببخشه نمیخوام ناشکری کنم بقرآن 

بعد به دنیا اومدنش درست میشه ینی؟

اونایی پسر دارین بگین شیرینیه؟ 

من چیکار کنم😭

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خوبه 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

فقط سلامتی بخواه

ینی انقد بارداری فکرای مسخره ب سرت میزنه ک فک کنم جنسیت توش گم میشه

واقعا روزی هزار بار بگو خداروشکررر

سجده شکر بزار بابت هدیه خدا

باهاش صحبت کن کم کم انس میگیری باهاش 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

آخ خدا یه قندعسل با تیپ گنگ تصور کن که یار و غمخوارت میشه 

پسر و دختر نداره به تربیت شما بستگی داره 

دختر دارم دین و ایمانش باباشه بقدری وابستشه 

یکی از دوستام پسر داره بزرگ هم هست راهنمایی میخونه یعنی نگم چطور مادر و پسر وابسته هم و اخت هم هستن انقد رابطه اشون قشنگه که نگم برات 

قدمش مبارک قندعسلتون 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من بچم اولم@پسر الان باردارم دختر۳۶هفتمه بنظرم پسرموبیشتردوست دارم چون خیلی دلسوزمه اگ برم دکتربهم آمپول وسرم بزنن گریه میکنه میگ مامانی دلم میسوزه دردت میگیره پسرابیشترمامانی ان دخترابابایی

آخ خدا یه قندعسل با تیپ گنگ تصور کن که یار و غمخوارت میشه پسر و دختر نداره به تربیت شما بستگی داره د ...

چقد حرفات قشنگ بود جانا✨💕 ممنونم ازت

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍