دیدید وقتی دستشویی رو نگه میدارید چ دردی تو دل و کمرتون میپیچه من اونجوری میشم بد میرم دستشویی میبینم اصلأ ی قطره هم نداشتم دردش چجوری شروع میشه لطفأ راهنمایی کنید
مثلأ فاصلش چقدر زیاد اخه دیشبم از درد بیدار شدم حالت تهوع شدیدم داشتم ولی صبح خوب بودم تا الان
ببیند من تا اونجا که یادمه مثلا شب ساعت 3 با شکم درد در حد گریود شدن بیدار شدم. لکه بینی هم داشتم. بعد تا ساعت حدوا 6 عصر گاهی درد داشتم مث گرفتگی شکم و هرز گاهی درد. بعد دیگه از ساعت 6 دردام شدید شد و با فاصله 20 دقیقه به بار. دیگه اونموقع رفتم بیمارستان و 9ونیم شب دخترم بدنیا اومد
ببیند من تا اونجا که یادمه مثلا شب ساعت 3 با شکم درد در حد گریود شدن بیدار شدم. لکه بینی هم داشتم. ...
جنس دردت چی بود مثلأ الان واسه من مثل درد دستشچیی نگه داشتنه مادرشوهرم میگه من همون درد پریود داشتم منتها شدید تر یکی میگه من کمرم درد گرفته بود خلاصه من جنس دردش رو نمیدونم چون ب شدت تا حالا ماه درد داشتم خیلی وحشتناک
بستگی داره. اگر دردات قطع نشه و ادامه دار باشه که قطعا زایمان میکنی. طول کشیدنش برا هر کسی متفاوته. من زایمان اولم 8 ساعت بکوب درد کشیدم ولی برا زایمان دومم دردای اصلیم 4 ساعت بود