2777
2789
عنوان

به نظرتون باید خودم بکشم

114 بازدید | 17 پست

دوتا نمره پایین دارم اگه درست نشه چی اگه قبول نشم چی

واقعا باید چکار کنم

زبان۱۰.۵گرفتم

ریاضی رو ۱۰.۷۵

بقیه بالای ۱۷ هست

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منی که همیشه شاگرد اول بودم هیچی برام نریدن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان که چی؟

چیکار میتونی بکنی؟

امتحان رو دادی تموم شده رفته

به جاش به فکر پیشرفت برای امتحان ها و کارنامه های بعدی باش ناراحتی برای کاری که شده تا حدی درسته که به فکر جبرانش باشی بیشتر از اون حد ضرره

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
برو کلاس زبان و ریاضی اگر هزینه‌اش رو نداری سایت آلا رایگان تدریس میزاره و خوب هم هست. مشخصه مشکل پا ...

ریاضی رو نه

سال قبل نهایی ۱۷بود

اما زبان

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منی که همیشه شاگرد اول بودم هیچی برام نریدن

عزیزم دیگه نمیتونم کم نکشیدم ته تهشم 

چندمی؟

دوازدهم

ریاضی رو نهسال قبل نهایی ۱۷بوداما زبان

اگه کنکوری هستی زبان فقط نهاییه دیگه حالا قید ۲۰شدن این یدونه درس رو بزن اگر واقعاااا نمیتونی ولی تلاشت رو بکن حداقل ۱۶-۱۷بشی که ترازت بالا بیاد

پزشک کوچولو🩺📚

منم دوازدهمم اگه هدفت دانشگاه و ادامه تحصیل درس بخون این نمراتت خوب نیست خرداد ممکنه بیوفتیولی اگه ن ...

هست

عزیزم مدرسه نمونه است چیزی کمتر از نهایی نداره

منم دوازدهمم اگه هدفت دانشگاه و ادامه تحصیل درس بخون این نمراتت خوب نیست خرداد ممکنه بیوفتیولی اگه ن ...

میتونی بهم کمک کنی فقط این دو درسه

هستعزیزم مدرسه نمونه است چیزی کمتر از نهایی نداره

منم نمونه درس میخونم 

من به شخصه معلم هامون خوبن مطالب رو زود یاد میگیرم امتحانت مون رو خوب میشیم 

ایراد از دبیرا نیست؟

منم نمونه درس میخونم من به شخصه معلم هامون خوبن مطالب رو زود یاد میگیرم امتحانت مون رو خوب میشیم ایر ...

چرا معلم ریاضی امسال افتضاح هست زبانم که برا نهایی درس نمیده معلم اموزش گاه هس