2777
2789
عنوان

گوشام کیپ شده

53 بازدید | 8 پست

سلام یهفته پیش گلوم درد میکرد یدفعه گوشم بادرد شدید کیپ شد نصفه شب انقدر درد داشت فقط پزشک عمومی تونستم گیربیارم.دارو داد دردش برطرف شد قطره نداد الان صبحها پامیشم گوشام کیپه تا شب کم کم باز میشه دوباره صبح همونجوری میشه کسی تجربه داره؟؟ 

یه حبه سیر و بردار نصف کن بذار دم در گوشت یکمم بره داخل ولی مواظب باش گیر نکنه خدانکرده

بو هم کنی در کنارش تاثیرش بیشترم میشه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار سیر گذاشتم یبارم پیاز خوب نشد البته تکرار نکردم

خب حالا یبار دیگه تکرار کن بذار حداقل دو سه دقیقه بمونه... خوب نشد دیگه پزشکی پی گیر باش

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

سلام خواهش میکنم جواب بده شما توی بارداری انسولین میزدی؟چندواحد میزدی؟بعد از بارداری رفع شد دیابتتون ...

سلام بله انسولین ۱۰واحد میزدم اگر قبل بارداری قند نداشته باشی بعد از زایمان هم رفع میشه ولی مال من قبل از بارداری هم قندخونم بالا بود رفع نشد..

سلام بله انسولین ۱۰واحد میزدم اگر قبل بارداری قند نداشته باشی بعد از زایمان هم رفع میشه ولی مال من ق ...

مرسی جواب دادی.....از هفته چند انسولین زدی؟الان بعد از بارداری چطور قندتو کنترل میکنی؟چند سالته؟؟ببخش انقد سوال پرسیدم خیلی روحیمو باختم