2777
2789
عنوان

کمککککک

57 بازدید | 7 پست

آقا من فردا یه ارائه‌‌ی خیلییییی مهم دارم اما متاسفانه مریض شدم صدام گرفته

دو روزه قرص و دارو میخورم اصلا خوب نشده راه حلی ندارید حداقل یه ذره صدام باز شه؟

زرافهی بابا

ابجوش و عسل و‌لیمو  خوردی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آرهدست به دامن هر چی دمنوش و کوفت وزهرماری شدم درست نمیشه🥲

بادام‌چی خوردی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نشاسته با آبجوش و نبات درست کن قبل ترش بخور گلوت نرم میشه چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه حضور ذهن ندارم ...

نشاسته رو تو یک قاشق آب سرد حل میکنی بعد کم کم آب‌جوشو بهش اضافه میکنی و همزمان هم میزنی. یه تیکه نباتم بنداز توش. خوشمزه هم هست

ـ

نشاسته رو تو یک قاشق آب سرد حل میکنی بعد کم کم آب‌جوشو بهش اضافه میکنی و همزمان هم میزنی. یه تیکه نب ...

حالا یک قاشق اغراق بود یه ته استکان باشه 

تهش یه محلول نرمی مثل فرنی باید بشه 

ـ

مَا عِندَکمُ‏ْ یَنفَدُ وَ مَا عِندَ اللَّهِ بَاقٍ وَ لَنَجْزِیَنَّ الَّذِینَ صَبرَُواْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا کَانُواْ یَعْمَلُون ‏( ۹۶ سوره نحل 🌹) 

✨آنچه نزد شماست از اموال دنیویه فانی شود و آنچه نزد خداست  از خزائن رحمت ابدیه باقى ماند. 

جزا می ‏دهیم مزد کسانى را که صبر کردند بسیار بهتر از عملی که به جا می آورند✨

🍀 یعنی خیلی بیشتر از صبرت پاداش داری به غیر حساب یعنی بدون حساب و کتاب و زیاد پاداش ذخیره شده داری نبینم گردِ غم بشینه روی صورت ماهت 🌛)..🤩🥰

همه چیز دنیا از خوب و بدش فانی هست ..برای همین انسان مؤمن و زیرک بیشترین تلاشش رو برای بدست آوردن امور ماندگار می‌کنه .🤌

🌿سلام عزیزم

عید شما مبــ❤️ـارک و مُهَنــا
شما دعوت شدین به تاپیک امام زمان 

ولی اسمتون تگ نشد به هنین خاطذ اینجا مزاحم شدم 🙏

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🌱

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15506763/%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AC%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%AF%D8%A7-%DA%A9%D9%86%D9%85

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز