2777
2789
توچرا انقدر ادم بیشعوری هستی مگه من بی احترامی کردم انگل اجتما برو گمشو بابا ایکیوت ضعیفه گوه خوری ن ...

من منظورم به شما نبود چرا به خودت گرفتی 

یکی گفت دختر های ترک مخ زن هستن من با اون بودم 

با شما نبودم اصلا عزیزم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من منظورم به شما نبود چرا به خودت گرفتی یکی گفت دختر های ترک مخ زن هستن من با اون بودم با شما نبودم ...

اشتباه جواب یکی دیگ رو دادم همش تقصیر توبود اح

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

نشو:>ولی ۹۰ درصد اشتباه از شوهر تو بوده و اون دختره هرزه بوده ربطی به قومیت نداره مگه شوهر تو ترک ...

نه منکه به ترکا بی احترامی نکردم فقط یاداوره یه خاطره بد بود نه شوهر من یه لک زبان اشغاله

خب همین کاربر گفت😁

نه عزیزم تو باقالیایی ها 

اون کاربر سمیرا بود گفت دخترهای ترک مخ میزنن منم جوابش رو دادم حواست کجاست 😂

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نه منکه به ترکا بی احترامی نکردم فقط یاداوره یه خاطره بد بود نه شوهر من یه لک زبان اشغاله

اتفاقا من عاشق ترکام ترکا عشق منن مهمون نواز با اون لحجه شیرینشون

عزیزم😂متوجه شدم ناراحتم برای تجربه تلخت انشالله دلت شاد بشه بشوره ببره

ببخشید بخدا حواسم نبود من مغزم دیگ تعطیله شوهر عوضیم کاری کرده ک تعطیله تعطیله ....ولی گزارشمم زدی😅

البته من خودمم لک زبانم الان نگین ب لک ها بی احترامی کردی من عاشق همه قومیت ها هستم تروخدا منظور بد نگیرین

فدات پاک کردم همون لحظه❤🌹

عزیزم میشه لطفاً بری صفحه اول ببینی سمیرا گفته دختر ترک ها مخ میزنن من جواب اونو دادم 

خانمگلی گفت همسرش با یک دختر ترک بهش خیانت کرده 

من در واقع جواب سمیرا رو دادم که نوشته بود ((((( دختر ترک ها مخ میزنن ))))))