2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره حتما مخ شوهرای هرزشونو زدن که اینجوری درباره یه قومیت نسخه میپیچن دیگه انقد بی شخصیتن که حالیشون ...

اونام هرزه بودن که مخ شوهرای هرزه اینارو زدن که تیغ بزنن 

هر شهری هرزه داره خوبم داره 

آره حتما مخ شوهرای هرزشونو زدن که اینجوری درباره یه قومیت نسخه میپیچن دیگه انقد بی شخصیتن که حالیشون ...

توچرا انقدر ادم بیشعوری هستی مگه من بی احترامی کردم انگل اجتما برو گمشو بابا ایکیوت ضعیفه گوه خوری نکن

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

اونام هرزه بودن که مخ شوهرای هرزه اینارو زدن که تیغ بزنن هر شهری هرزه داره خوبم داره

پس نباید گفت دخترای ترک مخ زن هستن

این یعنی همشون 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

اصلا هرزه بودن ربطی به قومیت نداره اون شخصیت و ذات طرفه

هر قومیتی تعصب خودشو میکشه ماهم به اصالت و زبونمون خیلی غیرتو تعصب دارین جلوی اینجور ادماهم محکم می ایستیم

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ی ویزی زو سوزونده یا من پیشش یودم هرکی ی چیزی گف

یانندا یعنی پیشش یاندردی یعنی سوزوند شبیه همه برای همین اشتباه گرفتن اینجا گفته پیشش بود اگراشتباه نکنم وشماهم اشتباه ننوشته باشید پندام یعنی یبوست ،به اصطلاح گفته من دستشویی برم آیداخبردارمیشه البته انشاله که درست نوشتید ومنم درست خوندم ولی تاجایی که من دیدم همینه

اصلا هرزه بودن ربطی به قومیت نداره اون شخصیت و ذات طرفههر قومیتی تعصب خودشو میکشه ماهم به اصالت و زب ...

من خودم ترک هستم واقعا خیلی بهم برخورد که میگه دختر های ترک مخ میزنن 

یعنی چی این حرف واقعا 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

من خودم ترک هستم واقعا خیلی بهم برخورد که میگه دختر های ترک مخ میزنن یعنی چی این حرف واقعا

خب بهش یاداور شده ولی قرار نیست بحث قومیتی ایجاد بشه

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️