2777
2789
برو مهریه نفقه بذار اجرا بگو شوهرم رو دوست دارم مهرم رو میخوام مدارک از خیانت هم تا میتونی جمع کن ام ...

نه من تهدیدش کردم گفتم اگه درخاست طلاق ندی دوتاتونو از کار بیکار میکنم سریع درخاست داد دیروزم مشاوره اولیه بودیم نمیدونم با دوتا بچه و اینکه دوسش دارم بسازم یا تمومش کنم 

اگر خیلی حالت بده شرایط داری پاشو برو پیش تراپیست اگر لازم به قرص باشه بهت میده.اینو بفهم تا وقتی خو ...

دقیقا درسته و اینکه بین دوراهیم ک تموم کنم زندگی مشترکمو یا نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا درسته و اینکه بین دوراهیم ک تموم کنم زندگی مشترکمو یا نه

اگر داره بهت آسیب میزنه و تو تلاشت برای خوب شدن این رابطه کردی اما طرف مقابلت هیچ کاری برای بهتر شدن رابطه تون نمیکنه تمومش کن چون مثل زندگی کردن هروزه و تکراری تو جهنم میمونه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگر داره بهت آسیب میزنه و تو تلاشت برای خوب شدن این رابطه کردی اما طرف مقابلت هیچ کاری برای بهتر شدن ...

من تلاش کردم اونم کرده اما اون یجوری تلاش مرده انگار پنجاه درصد پنجاه درصد بفکر تلافی کارای گذشته بوده 

من تلاش کردم اونم کرده اما اون یجوری تلاش مرده انگار پنجاه درصد پنجاه درصد بفکر تلافی کارای گذشته بو ...

پس بیخیال چون آدم کینه ای هست که تورو نه همسرش بلکه دشمنش میبینه که باید تلافی کنه .ارز‌ش نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت