2777
2789
یعنی واقعا تو زندگیت هیچ راهی نمونده که امتحان کنی؟ میدونم شرایط سخته اما چرا اینقدر سستی؟ مردم وسط ...

راستش منم نمیخام بمیرم میخام بترسونمشون شانس منه سه روزه هیچی نخوردم ی غش نمیکنم

عزیزم یه زنگ به ۱۴۸۰ بزن 

طلاق 

اعتیاد

بی پولی 

یا هر چیز دیگه 

آخر زندگی نیست 

فشار زیادی روته نیاز به داروی درست و استراحت داری 

نظر اطرافیان رو فقط از گوشت رد کن و کار درست خودت رو انجام بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم نمیخام بمیرم میخام بترسونمشون شانس منه سه روزه هیچی نخوردم ی غش نمیکنم

اخه دختر ترس اینجوری؟ خودت به خودت سنگ بزنی سرت رو بشکنی فقط خودت درد میکشی همین.

اگر خدای نکرده آسیب جدی ببینی کسی واست کاری نمیکنه 

اگر بیوفتی گوشه خونه هروز با کلی تشر و کنایه و آزار ازت مراقبت میکنن اگرم خدای نکرده بمیری روز اول اشک روز دوم یادشون میره هیچکس برای هیچکس عذاب وجدانی نمیگیره همین 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به خاطر یه لندهور هم قلبت رو نایود نکن حتی یه تار موت رو هم نکن چه برسه به قلب و معده

شوهرم خیانت کرده دو قورتو نیمشم باقیه. خستم بس جنگیدم خستم سه روزه من فقط روی هم رفته پنج ساعت خابیدم چیزی نمیتونم بخورم  اینکه بجای پشیمونی طلبکارمه ی طرف 

اخه دختر ترس اینجوری؟ خودت به خودت سنگ بزنی سرت رو بشکنی فقط خودت درد میکشی همین.اگر خدای نکرده آسیب ...

واقعا درسته حرفت نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته ام ن میتونم بخابم ن چیزی بخورم کاش ی قرص اعصاب داشتم ارومم میکرد از فکر و خیال در میومدم

شوهرم خیانت کرده دو قورتو نیمشم باقیه. خستم بس جنگیدم خستم سه روزه من فقط روی هم رفته پنج ساعت خابید ...

برو مهریه نفقه بذار اجرا 

بگو شوهرم رو دوست دارم مهرم رو میخوام 

مدارک از خیانت هم تا میتونی جمع کن 

اماذنگو طلاق بگو دوستش دارم بریم مشاوره 

اینقدر ببر بیار خسته شه 

آخه کسی که بخواد خودکشی کنه میاد اینجا تاپیک بزنه .فقط بعضی دنبال ترحم هستن.

بحث ترحم نیست تعجب کردم چرا تاثیری نمیزاره وگر ن ترحم شما با صد تای دیگه چ دردی از من دوا میکنه؟

واقعا درسته حرفت نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته ام ن میتونم بخابم ن چیزی بخورم کاش ی قرص اعصاب داشتم ار ...

اگر خیلی حالت بده شرایط داری پاشو برو پیش تراپیست اگر لازم به قرص باشه بهت میده.

اینو بفهم تا وقتی خودت به خودت ارزشی ندی بقیه نمیدن.

بیخیال بقیه باش دنبال زندگی خودت باش بخدا هزارتا راه هست برای نجات زندگیت فقط الان خسته ای و درمونده برای همین درست نمیبینی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز